Χρήστος Βασιλόπουλος-Σάρα Κόνερ: Βάφτισαν τον γιο τους

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 13:55

Στην Μεσσηνία επέλεξε να βαφτίσει τον δίχρονο γιο του ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Sarah Connor!

Τον 2χρονο γιο τους βάφτισαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η αγαπημένη του, Σάρα Κόνορ. Το ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική απέκτησε τον γιο του τον Ιούνιο του 2020 και αποφάσισε να κάνει στη Μεσσηνία τη βάφτιση του μικρού, που θα πάρει το όνομα… Απόλλων.

Ο γνωστός ηθοποιός που έκανε μια έκτακτη εμφάνιση στη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς», ζει μόνιμα στο Μπέβερλι Χιλς με την όμορφη οικογένειά του: την Αμερικανίδα hair stylist, Σάρα Κόνερ και τον γιο τους. Ο ίδιος μάλιστα πριν από δυο χρόνια, όταν είχε γεννηθεί ο γιος του είχε αποκαλύψει το όνομα που θα του δώσουν.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος που έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του έχει αναφέρει στο παρελθόν: «Η ευτυχία είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση .Αλλάζει ανάλογα με την ηλικία, τις προτεραιότητες, τη διάθεση, τους στόχους αλλά και την συμβολή των κοντινών μας ανθρώπων .Ο γιος μου και η οικογένεια μου είναι τα πάντα μου και όσο μεγαλώνω περνάω όλο και περισσότερο χρόνο με τη μητέρα μου, η σχέση μάνας γιου είναι πάντα γεμάτη ευλογία…».

Χρήστος Βασιλόπουλος-Σάρα Κόνερ: Βάφτισαν τον γιο τουςΧρήστος Βασιλόπουλος-Σάρα Κόνερ: Βάφτισαν τον γιο τους

Πηγή: ΟΚ.gr