Χρήστος Βασιλόπουλος: «Θα εισβάλλω στη «Γη της ελιάς» για κακό σκοπό»

Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2021 17:30
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Θα εισβάλλω στη «Γη της ελιάς» για κακό σκοπό»

Ο αλλαγμένος Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και ενόψει της συμμετοχής του στη σειρά «Η γη της ελιάς» στο Mega.

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Αμερική είπε:

«Ήταν μια εσωτερική αναζήτηση, είχα την περιέργεια και αποδείχτηκε σωτήρια. Με το που έφυγα ήρθε η κρίση στην Ελλάδα. Είχα έναν ένστικτο που με οδήγησε εκεί».

«Πολλές φορές κάνω τον απολογισμό μου, βλέπω ότι έχω προχωρήσει και έχω κάνει κάποια βήματα αλλά ο χρόνος θα δείξει.

«Πρέπει να ταιριάζει η ενέργειά σου με τον τόπο που θα μείνεις. Η Καλιφόρνια είναι ένα μέρος, στο οποίο με το που προσγειώθηκα ένιωσα αμέσως οικεία.

Προσελκύει άτομα από όλον τον κόσμο, ηθοποιούς, σκηνοθέτες. Έχω Έλληνες φίλους εκεί».

«Στον γιο μου μιλάω μόνο ελληνικά, έχει ψυχή Έλληνα. Στη συνέχεια θα κάνουμε και μαθήματα μαζί για να μάθει και να γράφει και να διαβάζει σωστά».

Παράλληλα, παραδέχτηκε: «Η πατρότητα ήρθε αναπάντεχα και απλά αφέθηκα. Στην αρχή βέβαια πανικοβλήθηκα αν και πάντα ήθελα παιδιά».

Advertisement

Όσο για τη σχέση του με την μητέρα του, που έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα σημείωσε: «Όσο μεγαλώνεις βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα.

Η σχέση μας τώρα είναι διαφορετική. Η μαμά μου με έχει φτάσει εδώ που είμαι. Με έχει επηρεάσει μαζί με την γιαγιά.

Είναι οι γυναίκες που με έμαθαν πως να αγαπάω τις γυναίκες, πως να τις σέβομαι, να τις εκτιμώ και τους χρωστάω πολλά».

«Θέλω πάντα να κρατάω επαφή με ανθρώπους του χώρου στην Ελλάδα. Αυτό δουλεύει υπέρ μου. Απλά ενημερώνω πότε θα είμαι στην Αθήνα, κάνουμε ραντεβού, μιλάμε για τις δουλειές μας».

«Είναι ανάλογα το πρότζεκτ και ανάλογα με τη διάθεση του γιου μου. Σίγουρα δεν μπορώ να μείνω πολύ καιρό μακριά του. Με χρειάζεται και τον χρειάζομαι».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει μόνιμα στη χώρα μας, αποκρίθηκε: «Αυτό είναι προς συζήτηση. Θα το δούμε. Μου αρέσει όμως η ποιότητα της Ελλάδας, ο τρόπος ζωής».

«Θα κάνω έναν πλαστικό χειρουργό, τον εν διαστάσει σύζυγο της Ισμήνης. Θα εισβάλλω στη σειρά για κακό σκοπό. Θα απαγάγουν το παιδί μας και έχω έρθει να βρω ποιος το έχει κάνει.

Πιστεύω ότι η Ισμήνη κρύβεται πίσω από αυτό. Θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Είναι πολύ ωραία και τα 13 επεισόδια που παίζω.

Τα έχουμε γυρίσει όλα. Ο Αντρέας Γεωργίου κάνει καταπληκτική δουλειά. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Βάνα Δημητρίου από τον “Έρωτα”».

Advertisement