Χρουσαλά – Πατίτσας: Λαμπερό πάρτι στη Μύκονο για τα 12 χρόνια του γάμου τους

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2022 13:45

Χρουσαλά - Πατίτσας: Λαμπερό πάρτι στη Μύκονο για τα 12 χρόνια του γάμου τους

Αν και η Μύκονος ήδη βουλιάζει από ξένους και mega yachts, οι Έλληνες κοσμικοί θα κάνουν το… ντεμπούτο τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Και τα σκάφη τους θα δέσουν στο παλαιό λιμάνι αλλά και στη μαρίνα του ξενοδοχείου «Santa Marina» στον Ορνό.

Η Μύκονος φοράει τα καλά της για τους rich and famous που ξεκίνησαν να έρχονται. Και δένουν εκεί όπου ήδη βρίσκεται το yacht του Λέοντα Πατίτσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοσμικής society. Είναι μαζί 12 χρόνια και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία τους παιδιά.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, θα οργανώσουν σήμερα ένα μεγάλο πάρτι στο ιστορικό ξενοδοχείο «Santa Marina» στον Ορνό. Το ξενοδοχείο του αείμνηστου bon viveur Ηλία Παπαγεωργίου, τη φήμη του οποίου σε διεθνές επίπεδο έχει απογειώσει η μοναχοκόρη του Χριστιάνα Παπαγεωργίου.

Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι η κουμπάρα της Μαριέττας, Σήλια Κριθαριώτη (της είχε σχεδιάσει και το υπέροχο νυφικό), με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, αλλά και πολλά ζεύγη της ναυτιλίας, όπως ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή. Για την ιστορία, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παντρεύτηκαν το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι και η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο Island.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δύο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του.
Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα» είχε δηλώσει η Μαριέττα σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον σύζυγό της.