Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε»

Δημοσιεύθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2021 08:00
Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε»

Η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου αποκαλύπτει σεξιστική συμπεριφορά, παρεμβάσεις για να μη βρει δουλειά. Ακόμη και ξυλοδαρμούς νεαρών κοριτσιών από γνωστό σκηνοθέτη.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μας ζήτησε να αυνανιστούμε. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά. Μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό, είπαμε στοπ δεν είναι θέατρο αυτό. Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου ήρθε αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη.

Καταγγέλλει στην ΕΡΤ,  ότι χρόνια μετά όταν γύρισε από το Λονδίνο όπου συνέχισε τις σπουδές της βρήκε εμπόδια. Ο ίδιος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του για να την εμποδίσει να βρει δουλειά στο θέατρο.

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα. Την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια», τονίζει μεταξύ άλλων η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.