Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη απόδραση εκτός Αθηνών, μετά τη γέννηση του γιου της με τον Κουτσόπουλο

Συντάκτης: Newsroom

27 Δεκεμβρίου 2022 10:27

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη απόδραση εκτός Αθηνών, μετά τη γέννηση του γιου της με τον Κουτσόπουλο

Την πρώτη της απόδραση εκτός Αθηνών αποφάσισε να κάνει η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό της, αλλά ούτε και την παρέα της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μερικά Stories στον λογαριασμό της στο Instagram από την απόδρασή της αυτή.

Η νεαρή ηθοποιός αποφεύγει γενικά να εκθέτει την προσωπική της ζωή γι’ αυτό και οι φορές που βλέπουμε να δημοσιεύει περιερχόμενο από πιο προσωπικές της στιγμές είναι ελάχιστες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως και την εγκυμοσύνη της.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της κύησής της μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν είχε δημοσιεύσει καμία φωτογραφία της στο instagram ενώ και μετά τη γέννηση του μωρού τους εκείνη δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση ούτε κάποια σχετική ανάρτηση.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για τον δύο μηνών γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο του, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθάει πολύ.

Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή «Γεια σου».