Χρύσα Παπά: «Θα υπάρξει μια αλλαγή που δεν θα την περιμένετε στη Γη της Ελιάς»

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 10:34

Χρύσα Παπά: «Θα υπάρξει μια αλλαγή που δεν θα την περιμένετε στη Γη της Ελιάς»

Η Χρύσα Παπά έριξε βόμβα για την εξέλιξη στην σειρά Η γη της Ελιάς μιλώντας κυριακάτικη εφημερίδα ξεκαθάρισε πώς θα δούμε πολλές και δραματικές αλλαγές.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς η Γη της ελιάς μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε δραματικές αλλαγές στην σειρά η γη της ελιάς που θα εκπλήξουν και θα εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές

Επιφυλάσσετε πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές;

Πολλές, έχουμε πάρει τα σενάρια εδώ και καιρό, τώρα τα μελετώ, είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις που θα δούμε. Είναι σπουδαία η Βάνα Δημητρίου, που υπογράφει το σενάριο. Γράφει το σενάριο αριστουργηματικά, τη θαυμάζω πολύ. Είναι άλλωστε μια σειρά με πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, που συνδέονται μεταξύ τους. Σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές που έχουν λιγότερους ρόλους, η Βάνα κρατά το ενδιαφέρον με πολλές παράλληλες ιστορίες.

Η Εύα πως θα πορευτεί με τον Στάθη;

Θα δείτε μεγάλη ανατροπή σε αυτό το ζευγάρι, θα υπάρξει μια αλλαγή που δεν θα την περιμένετε. Φυσικά και πολλές αλλαγές στη ζωή του καθενός.

Ποια ήταν η πιο δυνατή δική σου σκηνή;

Ήταν οι σκηνές με το χωρισμό με τον Στάθη. Θυμάμαι σκηνές που έκλαιγα πολύ, έντονες συγκινησιακά.

Όντως… κλαις;

Εγώ ναι, πραγματικότατα.

Χρύσα Παπά: «Θα υπάρξει μια αλλαγή που δεν θα την περιμένετε στη Γη της Ελιάς»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφέρει

Τι έχεις προλάβει να εκτιμήσεις στον Πασχάλη;

Έχει πολλή πλάκα. Αυτά που θέλει να πει τα λέει έξω από τα δόντια. Ως ηθοποιός είναι πολύ έμπειρος, δοτικός και είναι πραγματικά απόλαυση να δουλεύω μαζί του. Εγώ μπήκα σε μια δουλειά έτοιμη και ενώ περίμενα να έχω αρκετή αμηχανία, ο Πασχάλης με καλοδέχτηκε και δεν με άφησε να έχω αμηχανία. Αυτή η καλή επαφή ελπίζω να φανεί και μέσα από το γυαλί, γιατί στην προσωπική μας σχέση αυτό βγαίνει σίγουρα.

Έχεις προλάβει να δεθείς με τον τηλεοπτικό σου ρόλο, την Εύα;

Ναι. Η Εύα Δήμα, πολιτικός μηχανικός, έρχεται στη Μάνη γιατί έχει κληρονομήσει κάτι οικόπεδα από τη γιαγιά της και πηγαίνει εκεί με σκοπό να κάνει μια ξενοδοχειακή μονάδα. Με το που φτάνει στην περιοχή, όπου δεν ξέρει κανέναν, γνωρίζει τον Στάθη, προφανώς τον πετυχαίνει σε μια μεταβατική φάση και αρέσει ο ένας στον άλλο. Η ίδια τον ερωτεύεται λίγο παραπάνω, εκείνος δεν το λέει. Εκείνη είναι μια τύπισσα πολύ χαλαρή, δεν κάνει γκρίνιες –πολύ σημαντικό– και θέλει να χαρεί τη ζωή της. Ζει το τώρα.