Χρύσα Παππά: «Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”»

10 Νοεμβρίου 2021 19:15

Χρύσα Παππά: «Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”»

Η Χρύσα Παππά μίλησε για το κίνημα MeToo, το πότε βρέθηκε κοντά στο γάμο, αλλά και την αγάπη της για το γυμνισμό.  Παράλληλα αναφέρθηκε στην παράσταση Σέρρα που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Πόλη.

Χρύσα Παππά: «Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”».

«Ξεκινάμε με το Σέρρα, και θα είμαστε εκεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι μια ερωτική ιστορία και οικογενειακή. Έγινε μονόλογος και εγώ κάνω την αφηγήτρια της ιστορίας και παίζω 12 διαφορετικούς ρόλους», ανέφερε η Χρύσα Παππά.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω», αποκάλυψε η ίδια.

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω», εξήγησε.

Σε ό,τι αφορά στο αν θα προχωρούσε σε κάποια αισθητική επέμβαση

«Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη. Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

«Δούλευα ως πλασιέ βιβλίων, χτυπούσα την πόρτα και πουλούσα εγκυκλοπαίδειες», ανέφερε η ίδια σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

«Βγήκαν μετά το MeTοο κάποιοι και είπαν ότι “δεν έγινε σε εμένα, γιατί ήμουν τσαμπουκάς”. Περιττή πληροφορία, γιατί να το πει αυτό κάποιος; Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”», σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά στα προσωπικά της, η Χρύσα Παππά εκμυστηρεύτηκε ότι

«Έχω βρεθεί μία – δύο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο μια σχέση μου. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Προσπαθώ να ξεφύγω από τα στερεότυπα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό και να απαγορεύονται τα κοστούμια, και τα πολύ καλά φορέματα».

«Μου έχουν πει φίλες μου να πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε όταν θέλουμε, όχι επειδή το ορίζει κάποιος», τόνισε.

«Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το γυμνισμό, αλλά θέλω να κάνω μόνο με το σύντροφό μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελευθερία», αποκάλυψε κλείνοντας η αγαπημένη ηθοποιός.