Χρύσα Ρώπα: «Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου»

1 Απριλίου 2022 09:50

Χρύσα Ρώπα: «Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου»

Η Χρύσα Ρώπα ήταν η χθεσινή καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια και μίλησε για τη ζωή της, τη σχέση με τον Θανάση Λάλα και τον χωρισμό τους, αλλά και για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Χρύσα Ρώπα: «Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου».

Ήθελε να ζητήσει συγνώμη από τις καταγγέλουσες του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν και λόγια. Ξέρεις τι; Κρίμα! Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου, δεν είχαμε κοινές παρέες. Όταν έμαθα για τη δεύτερη περίπτωση ήμουν στο Παρίσι. Αναζήτησα τις κοπέλες να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν το ήξερα δεν θα ήμουν. Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω πως δεν είχα ιδέα για ότι συνέβαινε. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη»

Η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα

«Είναι ένας άνθρωπος με εξουσία. Ένας δημοσιογράφος ο οποίος ήταν στον Τύπο και υπηρετούσε μια μεγάλη εξουσία. Αυτό δίνει μια δύναμη, μια εξουσία. Όταν είσαι μέσα στο βαρέλι με την εξουσία, οι άνθρωποι γύρω σου, σε βλέπουν διαφορετικά. Υπήρχαν δυο ζωές παράλληλες οι οποίες δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό.

Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά εντάξει. “Θα το δούμε” έλεγα. Έβλεπα κάποιους να χωρίζουν, να μένουν φίλοι και εγώ ένιωθα φοβερές ενοχές. Γιατί εγώ δεν ήμουν καλά με τον πρώην μου. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του.

Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας, λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή».