Χρύσα Ρώπα: «Εγώ είμαι κάργα #MeToo – Όλα τα άλλα τα θεωρώ δράκους»

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 11:00

Χρύσα Ρώπα: «Εγώ είμαι κάργα #MeToo - Όλα τα άλλα τα θεωρώ δράκους»

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για όσα συμβαίνουν στον κλάδο των ηθοποιών

Η Χρύσα Ρώπα ευχήθηκε περαστικά στον Γιώργο Λιάγκα που απουσίαζε λόγω κορονοϊού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις εξελίξεις της υγείας του.

«Περαστικά στον Πέτρο Φιλιππίδη, ελπίζω αυτή η περιπέτεια να είναι περαστική σε ότι αφορά το θέμα της υγείας του. Η υγεία του είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Όλα τα κομμάτια είναι ξεχωριστά» είπε στην αρχή της συνέντευξης η Χρύσα Ρώπα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι κάργα #MeToo. Όλα τα άλλα τα θεωρώ δράκους. Όχι μόνον ότι αφορά τον Πέτρο αλλά και τις άλλες περιπτώσεις. Γιατί είμαι κάργα #MeToo και δεν το συζητώ καθόλου».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε:

«Επί της ουσίας, αυτό το γεγονός, μου είναι ασύλληπτο και το κρατάω μακριά. Αυτοί οι βιασμοί, η παιδεραστία… αυτή η περίπτωση. Δεν το μπορώ, δεν το αντέχω ούτε εγκεφαλικά ούτε ψυχικά. Όμως, με απασχολεί και με προβληματίζει η αντιμετώπιση των τρίτων γύρω από αυτό το θέμα. Βγαίνουν απίστευτα πράγματα: προσβλητικά, μειωτικά, ρατσιστικά… έχει ξεφύγει πια. Νιώθω ότι είναι επιθεώρηση η υπεράσπιση της συγκεκριμένης περίπτωσης».

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν ξέρουμε για ποιόν λόγο ή μάλλον ξέρουμε: για να ρίξουμε την Κυβέρνηση… βρήκαμε κάποιους που είναι φτωχοί, μαύροι, ομοφυλόφιλοι κατωτέρου επιπέδου, είναι πόρνοι, αποβράσματα, που μπήκαν σε μια σκευωρία που υποκίνησε το ΣΕΗ και καταλήξαμε ότι αυτός ο βρωμερός κλάδος, που είναι «όλοι ένα κρεβάτι», θέλει να κάνει κακό σε έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο, οραματιστή, τόσο καλό και συμπονετικό που έπαιρνε τα παιδάκια σπίτι του και ενώ μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό δεν πήγαινε στα στέκια τα καλλιτεχνικά, αλλά του άρεσε να πηγαίνει στα γήπεδα με τους νέους»

«Δεν τον γνωρίζω καθόλου τον συνάδελφο, δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ. Έχω αποδεχτεί αυτή την κατάσταση ότι όλα είναι ψέματα.Είχα λατρεία για τον πατέρα του».

«Εννοείται υπέγραψα την επιστολή» παραδέχτηκε και συνέχισε: «Είναι σαν να γυρνάμε το μπλουζάκι ανάποδα. Αυτό το παράλογο μόνο αν το λύσεις σαν μια λογική….».