Χρυσαειδή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Τριβυζά – Η απάντησή της για την Μαρία Αντωνά!

Συντάκτης: Newsroom

27 Δεκεμβρίου 2022 13:00

Χρυσαειδή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Τριβυζά - Η απάντησή της για την Μαρία Αντωνά!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά, με τον οποίο και παντρεύτηκαν πολύ πρόσφατα, πριν από περίπου τρεις μήνες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και τρεις μήνες παντρεμένοι αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή, Mega Καλημέρα έχουν ήδη υπογράψει και το διαζύγιό τους.

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε μάλιστα ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα συμμετέχει και στο Survivor All Star, το οποίο και θα είναι στον αέρα λίγο μετά από την αρχή του νέου έτους. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το βράδυ της Δευτέρας 26-12, έκανε ένα Q&A στο Instagram, στο οποίο και δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων σχετικά με τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Για τον λόγο που χώρισε η ίδια απάντησε: «Ναι ισχύει. Καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι. Επιτρέπεται να πέσεις αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται»

Όσο για την ψυχολογία της που είναι πεσμένη και το αν αυτή θα την επηρεάσει στην απόδοσή της στο Survivor Αll Star απάντησε: «Έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Όταν μπαίνω στον αγώνα δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου και έκλαιγα 40 λεπτά πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα. Όταν ακούω το μπαμ δε σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

Για το αν ο χωρισμός της είχε σχέση με την συμμετοχή της στο Survivor All Star: «Παιδιά σοβαρευτείτε. Αυτό κάπου είδα να το γράφουν και σκέφτηκα γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος αλήθεια. Δεν έχει καμία σχέση. Δεν καθορίζει το Survivor τη ζωή μου αλλά εγώ» ενώ για τα όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά: «Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ»