Χρυσικοπούλου – Φαράκλας: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Νοεμβρίου 2022 11:29

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον έγγαμο βίο τους έπειτα από εννέα χρόνια.

Η παρουσιάστρια Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο γραφίστας Νικόλας Φαράκλας έκριναν ότι η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο τους και ως εκ τούτου πλέον ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. 

Πάντως, οι δυο τους παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά και φυσικά δεν είχε πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση εδώ και καιρό.

Οι φήμες περί χωρισμού είχαν γίνει γνωστές σχετικά πρόσφατα αλλά η Χρυσικοπούλου δεν είχε πάρει θέση.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η δημοσιογράφος και επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, είχε κληθεί να απαντήσει για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή.

Η απάντησή της ήταν η εξής: «Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google».

Υπενθυμίζεται πως η Χρυσικοπούλου και ο Φαράκλας είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο.

Αργότερα, απέκτησαν δύο κόρες, οι οποίοι αποτελούν προτεραιότητα για αμφότερους.

Σε παλαιότερα συνέντευξή της, η δημοσιογράφος είχε πει: «Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας.

Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου».