Ciao αποκλειστικότητα-η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάλι single: ο Τούρκος μεγιστάνας τερμάτισε τον δεσμό τους

Δημοσιεύθηκε: 09/07/2019 12:47
Ciao αποκλειστικότητα-η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάλι single: ο Τούρκος μεγιστάνας τερμάτισε τον δεσμό τους

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, ήταν μαζί, χώρισαν, ξαναήταν μαζί και τώρα μάλλον ήρθε το οριστικό τέλος… Η σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου και του Τούρκου μεγιστάνα που μονοπωλούσε εδώ και καιρό την καρδιά της, ανήκει πλέον στο παρελθόν, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές και η πρωτοβουλία για το χωρισμό, ανήκει σε αυτόν.

Όταν ο Φικρέτ Ινάν είχε ζητήσει από τη Μαρία Μπακοδήμου να αφήσει πίσω της την Ελλάδα και να τον ακολουθήσει μόνιμα στην Τουρκία, εκείνη είχε πει όχι. Και κάπως έτσι ήρθε για πρώτη φπρά το τέλος για τους δύο τους, ένας χωρισμός όμως που τότε ήταν προσωρινός. Τώρα και πάλι χώρισαν και αυτή τη φορά ήταν ο Ινάν που έγραψε τους τίτλους τέλους.

Κι αυτό, όπως λένε οι γνωρίζοντες, επειδή με το τέλος του Power of Love, η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον οι δύο τους βλέπονταν ελάχιστα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος ζήτησε και πάλι από την Ελληνίδα παρουσιάστρια να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να ζήσει μαζί του, κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχτηκε, με συνέπεια να έλθει και πάλι το τέλος.

Ο έρωτας που τελείωσε άδοξα

Στον πρώτο χωρισμό, οι δύο τους πέρασαν ένα πολύ μικρό διάστημα χωριστά, καθώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος άντεξαν στην ιδέα ότι η σχέση αυτή τελείωσε. Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, ο Ινάν πολιόρκησε τότε και πάλι στενά την Ελληνίδα παρουσιάστρια, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην αρχή της γνωριμίας τους και μάλιστα οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο και για ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα που έκανε με αποκλειστικό σκοπό να τη δει, να μιλήσουν και να προσπαθήσουν να διορθώσουν την κατάσταση και να σώσουν τη σχέση τους. Κάτι που τελικα και πέτυχε, καθώς ούτε η Μαρία ήταν ευτυχισμένη μακριά του. Η απόφασή της, όμως, να μην πάει μόνιμα στην Τουρκία παρέμεινε ίδια, καθώς προτεραιότητα της Μαρίας Μπακοδήμου στη ζωή της αυτή την εποχή δεν είναι η ίδια, αλλά τα δύο αγόρια της.

Ο Φικρέτ Ινάν, όμως, είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει… Είναι Τούρκος, είναι μεγαλοκατασκευαστής και οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν η Ελληνίδα παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα του Power of Love. Και ήταν, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εκείνον τουλάχιστον, ο οποίος γοητεύτηκε τρελά με την Ελληνίδα παρουσιάστρια, της το έδειξε και δεν δίστασε να τη διεκδικήσει.

Η Μαρία Μπακοδήμου, γοητευμένη από το ενδιαφέρον του, ενέδωσε στις προτάσεις του να συνεχίσουν τη γνωριμία τους και το ένα ραντεβού με φόντο το ρομαντικό Βόσπορο άρχισε να διαδέχεται το άλλο. Η παρουσιάστρια ταξίδευε πολύ συχνά στην άλλη άκρη του Αιγαίου και μέρα με τη μέρα το ειδύλλιο φούντωνε, ενώ ήδη οι δύο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια για τα gossip της γειτονικής χώρας. Με τη λήξη του παιχνιδού όμως, τα πράγματα δυσκόλεψαν, τα ταξίδια αραίωσαν και η σχέση ατόνησε. Έως ότου έληξε άδοξα…

Πάμπλουτος και πανίσχυρος

Ο Φικρέτ Ινάν είναι πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες κατασκευών, της FIYAPI A.S. Και πριν από λίγα χρόνια δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει και ήταν σε διαπραγματεύσεις για τρεις τουλάχιστον ελληνικές νησίδες τις οποίες πουλά η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ενδιαφερόταν για τις νησίδες Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιότισσα, Ναυσικά και Βουβαλώ η έκταση των οποίων είναι από 10.000 τ.μ. ως 2 εκατ. τ.μ. Κατά τις

εκτιμήσεις του, το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 3 εκατ. και 20 εκατ. ευρώ. Είχε δηλώσει επίσης ότι έχει ήδη εξασφαλίσει κεφαλαίο 20 εκατ. ευρώ και έχει την πρόθεση να επενδύσει περί τα 80 εκατ. ευρώ. «Κυκλοφορούν φήμες ότι αυτά τα νησιά δεν θα πουληθούν ποτέ σε Τούρκους αλλά δεν έχουμε καμία επίσημη ένδειξη περί τούτου», είχε δηλώσει τότε στο τουρκικό πρακτορείο Ανατολή.

Και είχε προσθέσει: «Το γραφείο που μεσολαβεί μας λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσως, βέβαια, την τελευταία στιγμή παρεμβληθούν κάποια εμπόδια οπότε θα δημιουργήσω μια εταιρεία στην Ελλάδα να αγοράσει αυτά τα νησιά» γιατί, όπως τόνισε, «είναι αποφασισμένος να τα αποκτήσει». Είχε μάλιστα πει ότι σκόπευε να δημιουργήσει μια αλυσίδα ξενοδοχείων στα ελληνικά νησιά που ήθελε να αγοράσει και να την προσθέσει σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που κτίζει σε τουρκική νησίδα 400.000 τετρ. μέτρων στα ανοικτά της Σμύρνης την οποία αγόρασε το 2010 αντί 35 εκατ. δολαρίων.