Ciao-αποκλειστικότητα: Πάολα-Ποζίδης και γενέθλια με βέρες

Δημοσιεύθηκε: 09/07/2019 16:30
Ciao-αποκλειστικότητα: Πάολα-Ποζίδης και γενέθλια με βέρες

Η Πάολα πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια. Και τα γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια. Ο αγαπημένος της, ο Μιχάλης Ποζίδης, όμως, ήταν εκείνος που της έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Ciao.

Surprise, surprise!

Η τραγουδίστρια έγινε 37 χρόνων και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, κάτι που διαπίστωσαν από κοντά όλοι οι φίλοι, συνεργάτες και δικοί της άνθρωποι που βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε στο Hyatt της Θεσσαλονίκης.Έλαμπε κυριολεκτικά και όσοι την ξέρουν λένε ότι στα 37 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ. Και γιατί όχι εξάλλου; έχει πλέον τα πάντα:

Είναι σούπερ επιτυχημένη και περιζήτητη στη δουλειά της, είναι ευτυχισμένη μανούλα και πλέον ζει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του Μιχάλη ποζίδη, με τον οποίο εδώ και μερικούς μήνες είναι και πάλι μαζί. Και ήταν ακριβώς εκείνος, ο αγαπημένος της σύντροφος, που φρόντισε να κάνει την ημέρα των γενεθλίων της, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της…

Της πέρασε βέρα

Ο Μιχάλης Ποζίδης ήταν φυσικά παρών στα γενέθλια της Πάολας, καθώς οι δύο τους, μετά την επανασύνδεσή τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Έτσι, και μετά την πρόταση γάμου που είχε προηγηθεί και για την οποία είχε ήδη γράψει το CIAO, το βράδυ των γενεθλίων της, ο Μιχάλης Ποζίδης της πέρασε τις βέρες του επίσημου αρραβώνα τους.

Η Πάολα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης, μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους, αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Και αποδείχθηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο…

Η πρόταση γάμου

Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή σιωπή, η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την αναγνώριση στην καριέρα που χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία. Ο Μιχάλης Ποζίδης έκανε ήδη την πρόταση γάμου και η Πάολα είπε το μεγάλο “ναι”, κάτι που σημαίνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ήταν αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν η Πάολα έδινε τέλος στη σχέση της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη. Οι δύο τους ήταν μαζί τα τελευταία έξι χρόνια και όλα έδειχναν ότι είχαν βρει τους ρυθμούς τους και ήταν πολυ ευτυχισμένοι. Όμως, ο ξαφνικός εκείνος χωρίσμος ήρθε να διαψεύσει όσους πίστευαν ότι η σχέση αυτή θα οδηγούσε την τραγουδίστρια για δεύτερη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τον πρώτο της γάμο με τον μάνατζέρ της και πατέρα της κόρης της Παολίνας, Φώτη Ζογλοπίτη.

Άγνωστος ο λόγος του χωρισμού με τον Φώτη

Κανείς δεν ξέρει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν, κάποιοι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας όμως έκαναν λόγο για τη φθορά του χρόνου και τα εξαντλητικά ωράρια της Πάολας, που έπαιξαν ρόλο στο χωρισμό αυτό. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν στα καλλιτεχνικά παρασκήνια πληροφορίες που ήθελαν την Πάολα να βρίσκεται ήδη σε μια άλλη αγκαλιά.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές έκαναν λόγο για έναν 25χρονο τραγουδιστή, τον Παναγιώτη Τσαφαρά, με τον οποίο, εκτός από την πίστα στο κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν τότε, στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα φαίνεται ότι άρχισε να μοιράζεται και πολλά ακόμα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το ειδύλλιο της Πάολας με το νεαρό τραγουδιστή φαίνεται ότι φούντωσε και οι δύο τους πέρασαν μέρες και νύχτες πάθους στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα, όπως και στην ανά την Ελλάδα συναυλίες της. Ο νεαρός τραγουδιστής λέγεται ότι διεκδίκησε την Πάολα με ένα πάθος που δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνηστη και έτσι εκέινη ενέδωσε στο φλερτ του. «Γύρισε σελίδα στη ζωή της κι αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούµενη και ευτυχισµένη µε τον καινούργιο έρωτά της, ενώ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν σταµατά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του.

∆εν πιστεύαµε πως θα µπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, µετά το τέλος µιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά», έλεγαν τότε οι άνθρωποι που την έβλεπαν από κοντά. Η συνεργασία τους, αλλά και η ερωτική τους συνύπαρξη, συνεχίστηκε και το χειμώνα, στο «Gazi Live», μαζί με το Νότη Σφακιανάκη, όμως φαίνεται ότι ήδη τα πράγματα είχαν αρχίσει να διαγράφουν μια αντίσροφη πορεία.

Πίσω στην αγκαλιά του επιχειρηματία

Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά την τραγουδίστρια λένε ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει ξανά στην προσωπική της ζωή και πλέον δεν είναι ο νεαρός τραγουδιστής ο άνδρας που μονοπωλεί το ερωτικό της ενδιαφέρον, αλλά και πάλι ο Μιχάλης Ποζίδης. Αφού η σχέση αυτή έκανε τον -σύντομο- κύκλο της, η Πάολα φαίνεται, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, ότι συνειδητοποίησε πώς στην πραγματικότητα “ανήκει” στο πλευρό του άντρα με τον οποιο είχε σχέση επι έξι ολόκληρα χρόνια και έτσι οι δύο τους αποφάσισαν όχι απλώς να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά να ζήσουν τη ζωή του μαζί.


Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT