Γίνε μια σύγχρονη Grace Kelly: Κάνε κότσο -ή αλογοουρά- και βάλε μαντίλι (φωτογραφίες)

18 Μαΐου 2019 18:00

Eίναι μόδα, δεν έχει γιατί και κάνει κύκλους. Μαζί της, επιστρέφει και το trend των 50s που ήθελε τις σταρ να κυκλοφορούν με μαντίλι.

Πώς θα το φορέσειs; Γύρω από τις κοτσίδες και τους κότσους, κάλυψε τα μαλλάκια σου ή δέσε τα κάτω από το πηγούνι – σαν σύγχρονη Grace Kelly. Πλέξε τα μαζί με τις κανονικές σου πλεξούδες, φόρεσέ τα σαν μπαντάνες και απόλαυσέ το!

Όπως καλά κατάλαβες, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι. Ακολουθούν μερικές μοδάτες ιδέες που σε προτρέπω να υιοθετήσεις, όχι μόνο γιατί είναι trend, αλλά και γιατί διευκολύνει. Όταν π.χ. το μαλλί είναι άλουστο και πρέπει να πας κάπου… καλά, όταν απλώς βαριέσαι να κάνεις μια έξυπνη κουπ, όταν θες να αναβαθμίσεις μια -ενδεχομένως βαρετή- εμφάνιση. Ένα μαντίλι, ως ξεχωριστό αξεσουάρ, θα δώσει στο λουκ σου την «πινελιά» που χρειάζεται για να νιώσεις και εσύ, η ίδια καταπληκτικά.

TIP

Από την πλευρά μου (βλ. λήψη cover) προτιμώ την πιο μίνιμαλ εκδοχή του μαντιλιού/φουλαριού, την οποία και σου συστήνω ανεπιφύλακτα. Σε μονόχρωμη βερσιόν -γιατί όχι και πάλλευκο, καλοκαίρι γαρ εν όψει- ως κομμάτι ενός total white look. Με κόκκινο κραγιόν και μαύρα γυαλιά (απαραιτήτως) η εμφάνισή σου επίσης αναβαθμίζεται. Just do it και θα απογειώσεις και την ψυχολογία σου!

Ντονατέλλα Αδάμου

Αποτέλεσμα εικόνας για grace kelly scarf

Αποτέλεσμα εικόνας για grace kelly scarf sunglasses