Δάκης: Αυτές ήταν οι τρεις τελευταίες του επιθυμίες

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 14:51

Δάκης - διαθήκη: Σπίτι και περιουσία στον άνθρωπο της ζωής του

Πριν από λίγες μέρες φίλοι και συγγενής είπαν το «τελευταίο» αντίο στον Δάκη.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Άθλια πηγαίνω και δεν ξέρω πού θα βγάλει αυτό»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, δέκα ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, μίλησε στην Espresso για την κατάσταση της υγείας του: «Σχεδόν 10 μήνες βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι. Τι καλά να πηγαίνω; Άθλια πηγαίνω και δεν ξέρω πού θα βγάλει αυτό. Σε παρακαλώ, μη γράψεις τίποτα γιατί δεν θέλω να στενοχωριέται ο κόσμος για μένα» είχε πει ο τραγουδιστής.

Η ζωή του να γίνει βιβλίο

Ο Δάκης επιθυμούσε να γίνει η ζωή του βιβλίο, να τον γνωρίσει ο κόσμος όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο. Έτσι, κάλεσε στο σπίτι του τον Μάκη Δελαπόρτα.

«Αποχαιρετώ τα εφηβικά μου χρόνια, αλλά κι έναν πολύ δικό μου άνθρωπο. Έναν άνθρωπο της ζωής μου, της καθημερινότητας μου, της καρδιάς μου. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που με κάλεσε και να μου δώσει το αρχείο του. Και μου είπε πως “εσύ ξέρω πως τα αγαπάς και ξέρω και τι πρέπει να κάνεις όταν εγώ πια δεν θα είμαι εδώ”», εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δάκης: Αυτές ήταν οι τρεις τελευταίες του επιθυμίες

Η αγάπη του για τα παιδιά 

Ο Δάκης μπορεί να μην δημιούργησε δική του οικογένεια, αλλά λάτρευε τα παιδιά. Έτσι, τις τελευταίες μέρες της ζωής του, εξέφρασε στους στενούς του φίλους ότι θα ήθελε ακόμη και η κηδεία του να έχει κάποια προσφορά. Έτσι, στην εξόδιο ακολουθία του, φίλοι και συγγενείς, αντί στεφάνων κατέθεσαν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».