Δάκης – αποκάλυψη: Ήθελε να «φύγει» με ευθανασία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Ιουλίου 2022 19:30

Ο Δάκης έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, όταν όμως αντιλήφθηκε ότι το τέλος του ήταν κοντά, θέλησε να φύγει από τη ζωή με το κεφάλι ψηλά.

Ένας από τους πιο στενούς φίλους του Δάκη, ο Πάνος Δέβρος αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής εξέφρασε την επιθυμία να πάει στην Ελβετία προκειμένου να εγκαταλείψει τα εγκόσμια με ευθανασία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Οpen Weekend» του Open αναφέρθηκε αρχικά στη ζωή του εκλιπόντος καλλιτέχνη και στα κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα του.

«Ο Δάκης και μπροστά και πίσω από τα φώτα ήταν ο ίδιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε στη ζωή του. Ήταν πάντα έτσι και γι’ αυτό τον αγάπησε ο κόσμος.

Για την καλοσύνη, την ευγένειά του, το να μην προσβάλλει ποτέ κανέναν και να μη φέρνει σε δύσκολη θέση κανέναν», είπε αρχικά ο Δέβρος.

Στη συνέχεια ο στενός φίλος του ερμηνευτή προχώρησε σε μία αποκάλυψη η οποία προκάλεσε αίσθηση, λέγοντας: «Ο Γολγοθάς του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε για πρώτη φορά το πόδι του.

Η στενοχώρια του που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκαζόταν κάποιοι άνθρωποι να τον φροντίζουν…

Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς, αυτή η στενοχώρια του έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε στα έντερά του που είχε ευαισθησία.

Αλλά μου έλεγε, ‘Πάνο μου δεν με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δεν θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε’.

Γι’ αυτό με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση που κάνουν για να φύγεις. Του είπα ότι εγώ δεν κάνω τέτοια εγκλήματα

Ήθελε να προλάβει το τέλος αλλά δεν το πρόλαβε… Τον τελευταίο καιρό τον πέρασε πολύ δύσκολα…».

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Μαΐου, σε ηλικία 78 ετών.

Ο χαμός του προκάλεσε συγκίνηση στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.