Δάκης: Νέα δραματική περιπέτεια υγείας για τον τραγουδιστή ενώ παλεύει με τον καρκίνο!

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2021 17:00
Δάκης: Νέα δραματική περιπέτεια υγείας για τον τραγουδιστή ενώ παλεύει με τον καρκίνο!

Δεν του έφτανε η σκληρή μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκε ξαφνικά και με σοβαρή ίωση που παραλίγο να του κοστίσει ένα ζωτικό όργανο

Ο Δάκης έχει κάνει γνωστή τη μάχη του με τον καρκίνο εδώ και αρκετό καιρό. Το θάρρος του και η δύναμη του αντιμετωπίστηκαν από γνωστούς.

Και θαυμαστές εξαρχής με μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσαν και τον μοναδικό χαρακτήρα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Δάκης ήθελε εξαρχής να δείξει πως μόνο με την ενημέρωση και την ανοικτή σκέψη μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση της αντιμετώπισης.

Και κυρίως της πρόληψης των καρκίνων, και δεν δίστασε στιγμή να μιλήσει ανοιχτά για τα σοβαρότατα θέματα της υγείας του.

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση αφού λόγω μιας ενδονοσοκομειακής μόλυνσης, υπέφερε από παγκρεατίτιδα.

Η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και τελειωτικά χωρίς τελικά να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες.

Τα εικοσιτετράωρα που πέρασε ο τραγουδιστής στο νοσοκομείο όμως, και η αγωνία του ίδιου και των οικείων του μέχρι να υποχωρήσει ο έντονος πυρετός και να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς οι βασικές του λειτουργίες ήταν δραματικά.

Το καλό είναι πως το πάγκρεας του παρέμεινε απολύτως σώο και δεν έμεινε καμία μόνιμη βλάβη.

Και έτσι το μέλλον προδιαγράφεται πιο ευοίωνο για την έτσι κι αλλιώς δύσκολη συνέχεια του Δάκη στα πήγαινε έλα στα νοσοκομεία.

Το θέμα με τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανάρτηση από τον Νίκο Μουρατίδη στο blog που διατηρεί πως ο Δάκης δεν είναι καθόλου καλά, προκάλεσε αναστάτωση.

Advertisement

Γρήγορα, όμως, ο ίδιος ο τραγουδιστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Επικαλούμενος πληροφορίες από ανθρώπους που… ήξεραν.

Ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου πως ο Δάκης δεν ήταν καλά στην υγεία του και πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη!

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα!

Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται».

Αυτό ήταν ένα από τα μηνύματα που επικαλέστηκε ο Νίκος Μουρατίδης για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Οι πληροφορίες αυτές όμως έφτασαν και στα… αυτιά του ίδιο του Δάκη, ο οποίος επικοινώνησε με τον Νίκο Μουρατίδη για να αποκαλύψει τι είχε συμβεί.

Σε δεύτερη ανάρτησή του, λοιπόν, ο γνωστός παραγωγός διόρθωσε και έγραψε: «Τα πράγματα δεν είναι όπως μου τα είπαν, ευτυχώς Θεούλη μου.

Μου εξήγησε λοιπόν πως το καλοκαίρι που ήταν καλεσμένος σε κάποιο κανάλι και πήγε, “άρπαξε” ένα τρομερό μικρόβιο από το air condition.

Τον επηρέασε στο αναπνευστικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να μην μπορεί να φάει.

Μπήκε στο νοσοκομείο – επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες – και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας.

Διέγνωσαν οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα. Όλο αυτό φυσικά είχε και διάφορες παρενέργειες. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε για ένα διάστημα.

Να μιλήσει τον ανάγκασε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του, οπότε άρχισαν να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα.

Για να μην πολυλογούμε, μιλήσαμε αρκετή ώρα, είναι στο σπίτι και αναρρώνει…». Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την υγεία του Δάκη.

Advertisement