Δάκης: Οι τελευταίες ώρες του τραγουδιστή πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 14:15

Δάκης: Οι τελευταίες ώρες του τραγουδιστή πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο

Ο Δάκης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 79 ετών, σκορπώντας θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha, για τις τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά» είπε η Λουκίλα Καρέρ.

Να τονίσουμε, ότι ο Δάκης και η Λουκίλα Καρρέρ ήταν φίλοι για περισσότερα από 50 χρόνια.

Δάκης: Οι τελευταίες ώρες του τραγουδιστή πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο

Δάκης: Τι έλεγε για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του

Θλίψη σήμερα για τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο ο καθώς ο Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το twitter η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρέρ.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ, τον Φεβρουάριο του 2021, ο Δάκης είχε εξομολογηθεί για τον καρκίνο:

«Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό».