Δαλάκα – Χατζηανδρέου: Την Πέμπτη το κρίσιμο ραντεβού με τον Ατζούν

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Δαλάκα - Χατζηανδρέου: Την Πέμπτη το κρίσιμο ραντεβού με τον Ατζούν

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star.

Οι δύο παίκτριες εντοπίστηκαν με κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού, με την παραγωγή να επιβεβαιώνει την πληροφορία και τον Γιώργο Λιανό να τις βγάζει εκτός παιχνιδιού.

Όπως αποκαλύφθηκε και από άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα, είχαν κάνει όλοι τους συμφωνία με την παραγωγή πως σε περίπτωση που παραβιάσει κανείς τον κανόνα του κινητού τηλεφώνου θα αποβληθεί.

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» σήμερα, αποκαλύφθηκε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν μέχρι σήμερα στο νησί, σε απομόνωση, ενώ την Πέμπτη θα συναντηθούν με τον Ατζούν Ιλίζαλι.

«Την Πέμπτη είναι το κρίσιμο ραντεβού. Όσα ειπωθούν, τα ξέρουν μόνο οι τρεις τους. Δεν γνωρίζω αν στηρίζουν και οι δύο το ότι “δεν έκαναν χρήση τηλεφώνου” ή αν θα τα ρίξει η μία στην άλλη», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, ενώ αποκαλύπτει επίσης, πως οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε ξεχωριστά ξενοδοχεία.