Δανάη Λιβιεράτου: Στην Μύκονο με τον σύντροφό της. Η φωτογραφία που ανέβασε

13 Ιουλίου 2022 21:50

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι πλέον 20 ετών και βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της Pablo Miller, ο οποίος είναι μουσικός. Στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε τώρα έγραψε: «Greece & you».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D A N A E (@danaelivieratou)

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Δανάη δημοσιεύει μια φωτογραφία με το σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει ένα ποστ στο Instagram από το το ταξίδι τους στο Λας Βέγκας. H Δανάη Λιβιεράτου ασχολείται με το τραγούδι και την ιππασία, ενώ εργάζεται και περιστασιακά ως μοντέλο.

Η Δανάη Λιβιεράτου φαίνεται πως θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα καθώς το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει star quality.

Δανάη Λιβιεράτου: το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο.

Η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ που γεννήθηκε το 2002, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής. Και μαντεύουμε πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι όπως ο πατέρας της. Και θα εξηγήσουμε αμέσως το γιατί…

Το ζήτημα είναι γονιδιακό

Όπως λέει η λαϊκή παροιμία, «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και η Δάναη Λιβιεράτου αποτελεί ζωντανό παράδειγμα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην κληρονομήσει μαζί με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γονιών της, το star quality που εκπέμπουν.