Δανάη Λιβιεράτου: το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο

3 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Δανάη Λιβιεράτου: το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο

Η Δανάη Λιβιεράτου φαίνεται πως θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα καθώς το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει star quality.

Δανάη Λιβιεράτου: το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο.

Η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ που γεννήθηκε το 2002, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής. Και μαντεύουμε πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι όπως ο πατέρας της. Και θα εξηγήσουμε αμέσως το γιατί…

Το ζήτημα είναι γονιδιακό

Όπως λέει η λαϊκή παροιμία, «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και η Δάναη Λιβιεράτου αποτελεί ζωντανό παράδειγμα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην κληρονομήσει μαζί με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γονιών της, το star quality που εκπέμπουν.

https://www.instagram.com/p/CYoZ1wHIbi4/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ταλέντο

Πέρα όμως από τους διάσημους γονείς της, ο λόγος για τον οποίο η Λιβιεράτου απασχολεί τα media είναι το απίστευτο ταλέντο της. Οι φωνητικές της ικανότητες αποδεικνύονται μέρα με τη μέρα, αφού δεν παραλείπει να μας ενημερώνει μέσω των videos που ανεβάζει στα social.

Ασυναγώνιστη ομορφιά

Νιώθετε κι εσείς ότι η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου κάποια σας θυμίζει; Το ίδιο συνέβη και σε εμάς, αφού χωρίς δεύτερη σκέψη η Δανάη είναι φτυστή με την Angelina Jolie. Δεν συμφωνείτε;

Fashion Sense

Ως ένα κορίτσι που ασχολείται με τα social media, δεν θα μπορούσε να μην είναι ενημερωμένη για τα τελευταία trends στη μόδα. Και φαίνεται πως ό,τι και να φορέσει μπορεί να το κάνει τάση την επόμενη κιόλας μέρα.

https://www.instagram.com/p/CZKYgjgK1ku/?utm_source=ig_web_copy_link

Νέες εμπειρίες

Κάνοντας scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντοπίζουμε πολλές φωτογραφίες της από μέρη του εξωτερικού. Η Δανάη λατρεύει τα ταξίδια πράγμα που μαρτυρά πως είναι ανοιχτή προς τις νέες εμπειρίες και γιατί όχι να κυνηγήσει το όνειρό της εκτός των ελληνικών συνόρων.

Περιοδικό Ciao