Δανάη Λουκάκη: «Είχα μια διαγνωσμένη κατάθλιψη και κάνω εννέα χρόνια ψυχοθεραπεία»

Συντάκτης: Newsroom

30 Νοεμβρίου 2022 17:30

Δανάη Λουκάκη: «Είχα μια διαγνωσμένη κατάθλιψη και κάνω εννέα χρόνια ψυχοθεραπεία»

Για την μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε η Δανάη Λουκάκη στο «Mega Καλημέρα».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, το διάστημα που βρέθηκε στην Αγγλία για σπουδές, σκεφτόταν να μείνει μόνιμα, όμως δεν της άρεσε το Λονδίνο και ένιωθε πως καταπιεζόταν φρικτά.

«Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και κάνω ψυχοθεραπεία εννέα χρόνια. Ξυπνούσα και ήμουν κατάκοπη, ζορίστηκα πολύ κάποια στιγμή», εξομολογήθηκε η Δανάη Λουκάκη.

Η Δανάη Λουκάκη αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε στα μαθητικά της χρόνια. Όπως αποκάλυψε, κουβαλούσε το τραύμα για πολλά χρόνια, ενώ έκανε λόγο για τις κολακείες που δέχεται σήμερα από τα άτομα που της ασκούσαν βία στο παρελθόν.

«Έχω βιώσει bullying στο σχολείο, πέρασα άθλια και το κουβάλαγα πολλά χρόνια. Με τραμπουκιζαν, μου έκαναν την ζωή μαύρη… Τα άτομα που με τραμπουκίζανε στο σχολείο τώρα είναι «αχ Δανάη μου». Έφαγα χαστούκι από κοπέλα στο γυμνάσιο χωρίς κανέναν λόγο και ο γυμνασιάρχης είπε “μία ήμερα αποβολή”», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη.

Άγριες Μέλισσες – Δανάη Λουκάκη: βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την αδερφή της, Μαρίνα

Η Δανάη και Μαρίνα Λουκάκη έκαναν χαλαρές και ευδιάθετες την βόλτα τους. Ααπολαμβάνοντας τον καφέ τους, κάτω από τον ήλιο της Αθήνας και την όμορφη αλλά κρύα ημέρα.

Η ηθοποιός για την βόλτα της επέλεξε ένα μάλλινο μαύρο πανωφόρι με μαύρο παντελόνι και καφέ μποτάκια.

Από την άλλη, η αδερφή της, Μαρίνα κινήθηκε στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, συνδυασμένο με μπορντό ζιβάγκο και αθλητικά παπούτσια.