Δανάη Λουκάκη: «Η Μαρία Κίτσου είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 12:30

Η Δανάη Λουκάκη μίλησε στην κάμερα του Star σχετικά με τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μίλησε στην πρωϊνή εκπομπή του Star, σχολιάζοντας τη συγκίνηση των τελευταίων γυρισμάτων. Επίσης είπε πως θα ήθελε να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα στην τηλεόραση.

«Κλείνει μια τριετία, ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός κύκλος για τον καθένα μας. Δεν το περίμενα. Κάθε φορά που το συνειδητοποιώ αυτό με στενοχωρεί. Μέχρι να φτάσει την επόμενη εβδομάδα η λήξη θα είναι λίγο περίεργα. Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν ένας σημαντικός κύκλος για όλους μας».

«Θα ήθελα στο μέλλον να έρθουν ωραίες συνεργασίες. Οι ρόλοι δεν έχουν σημασία αν υπάρχει κακό κλίμα. Δε θα έκανα άμεσα καθημερινή σειρά. Θα ήθελα χαμηλότερους ρυθμούς. Νιώθω τυχερή που οι «Μέλισσες» έκαναν επιτυχία την περίοδο του κορονοϊού. Είμαι ανοιχτή σε τηλεοπτικές προτάσεις, εκτός από την υποκριτική», πρόσθεσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Δανάη Λουκάκη σχολίασε την πρόσφατη κόντρα της Μαρίας Κίτσου σχετικά με τις τηλεοπτικές εκπομπές και είπε:

«Η Μαρία Κίτσου είναι και η απόλυτη πρωταγωνίστρια, τα μεγέθη της έκθεσης είναι διαφορετικά».

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο 7Μέρες TV δήλωσε πως οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών έγιναν οικογένεια για τρία χρόνια

«Πέρα από τη δημιουργική δουλειά, το ότι απέκτησα φίλους, συνοδοιπόρους, ανθρώπους με τους οποίους έγινα οικογένεια. Κατά την πρώτη καραντίνα, όταν μας έκλεισαν μέσα, όλοι οι ηθοποιοί των Μελισσών επικοινωνούσαμε σχεδόν καθημερινά μέσα από τους υπολογιστές και τα κινητά μας. Δεν χαθήκαμε, δίναμε δύναμη ο ένας στον άλλο μέσα στην πανδημία.

Στη δεύτερη καραντίνα, την παρατεταμένη, ευγνωμονώ τις Άγριες Μέλισσες γιατί ήταν η αιτία να βγαίνω από το σπίτι μου, να μην είμαι έγκλειστη, να βλέπω κόσμο, να βιοπορίζομαι και να δημιουργώ. Έζησα τρία καλοκαίρια μαζί με όλο το καστ της σειράς σε συνεχή γυρίσματα. Έχω αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς. Είναι δυνατό να μη μου λείψουν αφάνταστα όλοι αυτοί οι αγαπημένοι συνάδελφοι μου;»