Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιανουαρίου 2023 17:30

Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη τηλεοπτική της συνεργασία με τον πατέρα της για τις ανάγκες της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία».

«Το ήθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Δεν το προσπάθησα, αλλά είναι αυτό που λέω ότι κάποια στιγμή η ζωή στα φέρνει αυτά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε τηλεοπτικά», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη για τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη.

«Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Αγάπη μεγάλη, αυστηρός κριτής, αλλά μ’ αρέσει. Οριακά δεν θέλω να μου λες τα καλά, θέλω να μου πεις τα κακά και αν συμφωνήσω το ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω.

Ο έρωτας με τον μπαμπά μου με οδήγησε σε αυτή την δουλειά. Πήγαινα στις παραστάσεις και τις έβλεπα από τα παρασκήνια. Έπαιξε ρόλο και η μαμά που ήταν στον χορό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Όσο για το εάν δούμε ποτέ κοινή συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου: «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη: Απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι είμαι έγκυος»

Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, στον γάμο τους, αλλά και στις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση και κατά πόσο την απασχολεί: «Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Ό,τι κάνω το κάνω για μένα. Αν ντυθώ λίγο πιο καλά ή αν βαφτώ, έχει να κάνει με εμένα και το πως νιώθω εγώ. Δεν με νοιάζει τι θα πουν και τι θα σκεφτούν οι άλλοι».

Η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, και σχολίασε ότι παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα και των δύο, όταν συναντιούνται ο χρόνος που περνούν είναι ποιοτικός: «Στο σπίτι μας, όταν υπάρχει κοινός ελεύθερος χρόνος. Έχουμε και οι δυο πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά όταν βλεπόμαστε είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο».

Για το ενδεχόμενο κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας: «Είναι παράδοξο αυτό που θα πω: από τη μια θα το ήθελα πολύ, από την άλλη δεν είμαι υπέρ του να μπλέκονται επαγγελματικά τα ζευγάρια, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήταν πολύ συγκινητικό να συνεργαστώ στενά με τον Γιώργο καθώς πέρυσι το καλοκαίρι, αν και ήμασταν μαζί στην παράσταση “Αντιγόνη” , δεν είχαν καμία επαφή οι ρόλοι μας, οπότε δεν είχαμε προσωπική τριβή».

Επιπλέον η ηθοποιός που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», σχολίασε πώς βιώνει τη σχέση με τον σύζυγό της, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής συνύπαρξης: «Συναισθηματικά νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και είναι πραγματικά κάτι μαγικό. Δεν είναι ωστόσο δεδομένο, μια σχέση απαιτεί πάντα προσπάθεια».

Κάνοντας αναφορά στον γάμο της, η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε: «Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους».

Η ηθοποιός μίλησε και για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό: «Ίσως ακουστώ αυστηρή, αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μια νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του “τι τίτλο να βάλω για να πάρω κλικ στον σύνδεσμο”. Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος. Δεν θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δε με αγγίζει κανω».

Τέλος η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στην επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια με τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Παπαγεωργίου: «Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε γι’ αυτό», είπε στο HELLO.