Δανάη Μιχαλάκη: πήγε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την… κουμπάρα της! Και δεν ήταν η μόνη από τις Άγριες μέλισσες (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουλίου 2021 09:40
Δανάη Μιχαλάκη: πήγε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την… κουμπάρα της! Και δεν ήταν η μόνη από τις Άγριες μέλισσες (φωτογραφίες)

Εν αναμονή του νέου κύκλου των Άγριων Μελισσών, η Δρόσω βρήκε την ευκαιρία να δει την κολλητή της στο θέατρο. Η Δανάη Μιχαλάκη επισκέφθηκε τη συνάδελφό της Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η «Θεοδοσία», πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη, του Σοφοκλή», στο Κηποθέατρο Παπάγου. Το οποίο επισκέφθηκε η Δανάη Μιχαλάκη, μαζί με τον επίσης συμπρωταγωνιστή της στον περσινό κύκλο των Μελισσών Δημήτρη Σαμόλη. Ο οποίος υποδύθηκε τον γυναικολόγο Αλέξανδρο Βασταρδή.

Οι δύο ηθοποιοί συνάντησαν εκεί και τον Παύλο Ορκόπουλο, ο οποίος έπαιζε τον Ταξίαρχο «Νέστορα», μαζί με τη Νίκη Χατζίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στις Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν τόσο η Δανάη Μιχαλάκη, όσο και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Οι Μέλισσες ήταν η αιτία να γεννηθεί μία πολύ μεγάλη φιλία. Ανάμεσα στη Δανάη Μιχαλάκη και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η Δρόσω και η Θεοδοσία έχουν γίνει αυτοκόλλητες. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τη Χριστίνα να παντρεύει τη Δανάη.

Η τελευταία ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του ηθοποιού και μουσικού Γιώργου Παπαγεωργίου. Μάλιστα δημοσιεύτηκε και η αναγγελία του γάμου τους που θα γίνει στο δημαρχείο της Σύρου.