Δανάη Μιχαλάκη: Σαν… γοργόνα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Αυγούστου 2022 15:30

Η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε εντυπωσιακές υποβρύχιες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη συνδυάζει δουλειά και αποδράσεις καθώς συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Αντιγόνη».

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια βρίσκει χρόνο για να απολαύσει τα μπάνια και τις βουτιές στη θάλασσα. 

Η Μιχαλάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους υποβρύχιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες είναι άκρως εντυπωσιακές.

Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες της με στίχους από το τραγούδι της «Mικρής Γοργόνας» της Disney.

«Under the sea, Under the sea, Darling it’s better, Down where it’s wetter, Take it from me, Up on the shore they work all day, Out in the sun they slave away, While we devotin’, Full time to floatin’, Under the sea».

(«Κάτω από τη θάλασσα- Κάτω από τη θάλασσα, αγάπη μου είναι καλύτερα- Κάτω όπου είναι υγρά- Πάρ’ το από μένα- Πάνω στην ακτή δουλεύουν όλη μέρα- Έξω στον ήλιο σκλαβώνουν- Ενώ εμείς αφιερωνόμαστε- Όλη την ώρα επιπλέουμε- Κάτω από τη θάλασσα»).

Από εκεί και πέρα, ο σύντροφός της Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε -προ ημερών- μια τρυφερή δημοσίευση για τη Μιχαλάκη με μια φωτογραφία από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες παρουσίασαν μαζί με πολυμελή θίασο την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή.

Αναφερόμενος σε αυτή την καλλιτεχνική εμπειρία ο Παπαγεωργίου προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρώτη αντίδραση της Μιχαλάκη όταν επισκέφτηκαν μαζί τον ιερό χώρο τον Μάιο για τις πρόβες τους.

Αναλυτικότερα έγραψε: Το να είσαι ηθοποιός σε αυτή τη χώρα συνοδεύεται από μόνιμα προβλήματα. Που και που όμως σου έρχονται δώρα.

Πότε καλλιτεχνικά, πότε ανθρώπινα, πότε και από τα δύο. Και μένεις να κρατάς (στο πέρασμα των χρόνων) αυτά που μένουν ή μάλλον αυτά που επιμένουν να μείνουν «στουμπωμένα» στη μνήμη.

Ε δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας μου (της οποίας την ψυχή ζηλεύω και ερωτεύω) όταν πρωτοαντίκρυσε το θέατρο τον μήνα Μάιο, την ησυχία που μας προσέφερε ο χώρος και το δώρο μετά, της σπάνιας συνεύρεσης με αυτό που ονομάζεται «δυναμική μεγατόνων».

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.