Δανάη Μπάρκα: ανατροπή σχετικά με το μέλλον της! Η ατάκα που δείχνει πολλά…

Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2021 09:10
Δανάη Μπάρκα: ανατροπή σχετικά με το μέλλον της! Η ατάκα που δείχνει πολλά...

Μπορεί το φετινό πείραμα να μη στέφθηκε με επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οδεύουμε προς διαζύγιο. Τις τελευταίες ημέρες είναι αλήθεια ότι στο Mega κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη Δανάη Μπάρκα.

Και η επιστροφή της Ελένης μπορεί να την κρατήσει στη θέση της.

Από τι στιγμή που η Μενεγάκη θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη, δεν υπάρχει λόγος για μεγάλες αλλαγές.

Εκτός φυσικά αν έρθει σούπερ όνομα για την πρωινή. Κάτι που δεν φαίνεται πάντως στον ορίζοντα.

Όλα δείχνουν ότι η Μπάρκα θα παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι. Στη χειρότερη περίπτωση, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η Δανάη μπορεί να έχει συμπαρουσιαστή στο πλευρό της.

Την παραμονή της ουσιαστικά επιβεβαίωσε και η ίδια η παρουσιάστρια στην ανακοίνωση της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση. Και μάλιστα στο κανάλι όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά.

«Πήγαινα κάθε μήνα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με είχε για γούρι»

«Καλή αρχή, με το δεξί! Επιτέλους θα την γνωρίσω καλύτερα. Αυτό ήταν το όνειρό μου».

Αυτή η ατάκα υποδηλώνει πως τα σενάρια και οι φήμες περί αποχώρησης από το δυναμικό του καναλιού δεν ισχύουν. Και όλα δείχνουν πως η Δανάη Μπάρκα θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Mega.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για τη Μενεγάκη που τη διάβασε η Δανάη.

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω… Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες».