Δανάη Μπάρκα – Απόστολος Ρουβάς: αχώριστοι και στην Εύβοια! Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουνίου 2021 09:00
Δανάη Μπάρκα - Απόστολος Ρουβάς: αχώριστοι και στην Εύβοια! Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Αυτοί οι δύο έχουν γίνει αχώριστοι. Και πάνε παντού μαζί, με αποτέλεσμα οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν γύρω από τη σχέση τους. Τι τρέχει τελικά με τη Δανάη Μπάρκα και τον Απόστολο Ρουβά;

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και φυσικά την ωραία σχέση που συνδέει τους δύο συνεργάτες είπαν να περάσουν μαζί αυτές τις ημέρες. Οι οποίες είναι ιδανικές για ξεκούραση και βόλτες σε ωραία μέρη.

Την αποκάλυψη ότι είναι μαζί έκανε η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη!». Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram., ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία. Και μάλιστα αποκάλυψε πού βρίσκονται.

«Τι κάνει/σκέφτεται δίπλα μου ο Απόστολος;

Α)Τι θα μαγειρέψει αυτή την εβδομάδα.

Β)Πόσα χιλιόμετρα έχει οδηγήσει σε 1 εικοσιτετράωρο.

Γ)Βουτάς ή δε βουτάς ;

——

Τι κάνω εγώ δίπλα;

Α)Ποζάρω

Β)Ποζάρω

Γ)Ποζάρω .

😜

🌻».

Η Δανάη Μπάρκα και ο Απόστολος Ρουβάς ήταν μαζί και στην Εύβοια και απόλαυσαν όμορφες στιγμές.

Πάντως, η ίδια η Δανάη, όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες το είχε διαψεύσει.

«Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για μένα και τον Απόστολο Ρουβά. Αν και διέψευσα τα περί σχέσης συνεχίστηκε η κουβέντα για το “ειδύλλιο’. Και λέω “αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;”. Με τον Απόστολο δεθήκαμε εξ αρχής και κάνουμε και παρέα εκτός πλατό. Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε το θέμα».

Οι δυο καλοί φίλοι λοιπόν εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τη συνθήκη της αργίας έφτιαξαν βαλίτσες και όπου φύγει φύγει!

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)