Δανάη Μπάρκα: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον της στο Mega! Το νέο πρότζεκτ και ο… Δημήτρης Μακαλιάς

13 Ιουνίου 2021 09:00

Δανάη Μπάρκα - Απόστολος Ρουβάς: αχώριστοι και στην Εύβοια! Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Η εκπομπή Πάμε Δανάη ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Με τη νέα σεζόν να επιφυλάσσει εκπλήξεις για την Δανάη Μπάρκα στο Mega. Η Δανάη Μπάρκα μπορεί να αποχαιρετά την εκπομπή και τους συνεργάτες της, δεν αποχαιρετά, όμως, το τηλεοπτικό της κοινό.

Κι αυτό γιατί το κανάλι ψάχνει ένα νέο project για την ίδια, πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με το Μεγάλο Κανάλι. Και ο σταθμός δεν θέλει να την αφήσει αναξιοποίητη. Με δεδομένο ότι η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται καθημερινά το πρωί και τα Σαββατοκύριακα η Σίσσυ Χρηστίδου, αναζητείται κάτι καινούργιο για τη Δανάη. Και σε ημέρες και ώρες προβολής.

Σύμφωνα με το youfly, η Μπάρκα αναζητά ήδη τους κατάλληλους συνεργάτες για την εκπομπή της. Με το όνομα του Δημήτρη Μακαλιά να παίζει πολύ δυνατά.

Το ερώτημα παραμένει ένα: Ποιες μέρες και ώρες θα βλέπουμε την Δανάη;

Αυτές τις μέρες, το πρόγραμμα του MEGA αναδιαμορφώνεται, μέσα από τις νέες και ηχηρές προσθήκες που έγιναν στο κανάλι. Αυτό σημαίνει πως την αγαπημένη μας Δανάη, θα την βλέπουμε σε άλλη ζώνη και άλλες ώρες.

Το πρώτο, και επικρατέστερο, σενάριο θέλει την παρουσιάστρια να προσγειώνεται στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου, αμέσως μετά την Σίσσυ Χρηστίδου. Απέναντι δηλαδή από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κακκαβά στον ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τη Δανάη και τη νέα παρέα της στην καθημερινή ενότητα. Με την εκπομπή της να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτή της Ελεονώρας Μελέτη και της Ελένη Μενεγάκη.

Πάντως, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.