Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος», είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα»

11 Αυγούστου 2021 14:45

Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος», είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα»

Η Δανάη Μπάρκα μαγείρεψε μαζί με τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη για την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» στον Κεραμεικό. Το πρόγραμμα της ημέρας είχε μαγείρεμα και διανομή φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη καθώς και προσφορά γευμάτων στις πυρόπληκτες περιοχές.

Δανάη Μπάρκα: «Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος», είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα»

«Ο αγαπημένος μου -σε όλο τον κόσμο-λογαριασμός είναι @oallosanthropos ♥️ . Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι, αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση,η πίστη σ ένα καλύτερο αύριο,η αλληλεγγύη,η αυταπάρνηση,η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο.

Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους,το κέφι τους και την αγάπη γι αυτό που κάνουν. Αυτό θα πει «ωραίος άνθρωπος» γιατί ο άλλος άνθρωπος είναι ωραίος άνθρωπος.

Και ωραίοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί. Ωραίοι άνθρωποι είστε όοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά,ενώ μπορεί να κάνετε διακοπές,ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε «παρόντες». Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική. Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας,όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Οι πληροφορίες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σόσιαλ μίντια είναι τόσο χρήσιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές.

Είμαστε όλοι μαζί,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος»..είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπράβο ρε παιδιά,μπράβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος,η πίκρα μας,η απογοήτευση μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν.

Έχετε καταλάβει την δύναμη μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα,ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι,η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ. Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Μεγάλη ευλογία η αλληλεγγύη.Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια.Όσο είμαστε άνθρωποι,ο κόσμος ομορφαίνει.

Όταν μεγαλώσω,θέλω να γίνω σαν τα παιδιά στον @oallosanthropos ! ——Τώρα πέτυχα μόνο την @sanelfath αλλά είναι δεκάδες ΦΟΒΕΡΟΙ τύποι που παλεύουν για όλα.
Είστε σπουδαίοι. Είστε οι «ινφλουένσερ» που θέλουμε». Έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό της για την κοινωνική κουζίνα και το έργο της.

https://www.instagram.com/p/CSZDbSLMX4A/?utm_source=ig_web_copy_link