Δανάη Μπάρκα για Ντόρα Κουτροκόη: «Να καταλάβουμε ότι έχουμε ανθρώπους και όχι προϊόντα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 09:00

Η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε την άποψή της για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη. Η τελευταία περίμενε ότι θα αποχαιρετούσε χθες τους τηλεθεατές αλλά μία ημέρα νωρίτερα της ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην εκπομπή για να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η δημοσιογράφος εξαπέλυσε βολές προς το κανάλι, ενώ παράλληλα σχολίασε τη στάση που τήρησαν οι δύο συμπαρουσιαστές Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος υπογραμμίζοντας ότι δεν τη στήριξαν.

Η Μπάρκα σχολίασε όσα συνέβησαν, λέγοντας: «Αμήχανο… Σε όποιον χώρο και αν βρίσκεσαι και απομακρύνεσαι είτε με τη θέλησή σου είτε χωρίς είναι δύσκολο, μπορεί να είναι και σκληρό.

Δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς ειδικά και αν είναι μπροστά από τις κάμερες. Όταν ξεριζώνεις ένα μέλος από μια παρέα, γιατί η τηλεόραση παρέα είναι.

Αν είχε γίνει με τον κατάλληλο, σωστό και ευαίσθητο τρόπο δεν θα υπήρχε και αυτή η αντίδραση από την Ντόρα Κουτροκόη».

Και πρόσθεσε: «Φαντάζομαι ότι θα έγινε λίγο απότομα και άκομψα. Να καταλάβουμε όλοι ότι γύρω μας έχουμε ανθρώπους και όχι προϊόντα».

Από την πλευρά της, και η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο θέμα στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Αρχικά σημείωσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια! Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να μου έχουν πει κάτι προηγούμενα, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, μία ημέρα πριν. Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια.

Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν και 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν».

Καταλήγοντας, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Βλέπω ότι μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη –με κάποιες μικρές διαφορές- έζησα μία ίδια ιστορία. Γελάω γιατί μου φαίνονται σαν να μην τα έχω ζήσει όλα αυτά εγώ. Δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτό. Όταν από εκεί που μιλάς με δύο – τρία κανάλια και λες ότι εγώ θα πάω εκεί όπου νιώθω πιο ασφαλής και θα ‘ναι καλύτερες συνθήκες, τελικά να σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα. Και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί…».