Δανάη Μπάρκα: Γνωρίστε τον πατέρα της και πρώην σύζυγο της Σταυροπούλου

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 16:19

Δανάη Μπάρκα: Γνωρίστε τον πατέρα της και πρώην σύζυγο της Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη».

Η μητέρα της είναι η ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου. Πάμε να γνωρίσουμε και τον πατέρα της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Νώντα Μπάρκα, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως έναν πολύ καλό άνθρωπο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», είχε πει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Να σημειωθεί, πως η Δανάη Μπάρκα μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τον καλό φίλο της Βίκυς Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον οποίο θεωρεί δεύτερο πατέρα της.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Τίμος Ζαχαράτος: Μιλά για τη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα – Είναι τελικά ζευγάρι;

Ο Τίμος Ζαχαράτος σε συνέντευξή του μίλησε για την Δανάη Μπάρκα.

Ο μάγειρας που μας συστήθηκε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μίλησε για την προσωπική του ζωή και αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα.

Πώς είναι αλήθεια να λένε ότι έχεις σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη Μπάρκα;

Είναι ωραία η πάσα που μου δίνεις. Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Αν η Δανάη δεν ήταν η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και την έβλεπες έξω στον δρόμο, θα την φλέρταρες;

Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων.

Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει;

Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό.

Ισχύει ότι μεγαλώνετε από κοινού και έναν σκύλο, την Μπουκιά;

Όχι. Έφτιαχνα ένα μαγαζί στην Αράχοβα και δεν είχα κάποιον να την κρατήσει οπότε την έδωσα για λίγο στη Δανάη. Ωστόσο, εκείνη μου το έχει πάρει με το ζόρι. Αλλά σε ευχαριστώ που μου δίνεις βήμα και μπορώ μέσα από εδώ να ενημερώσω τη Δανάη πως η Μπουκιά είναι δική μου!, είπε στο Ok.