Δανάη Μπάρκα: Η επική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου!

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 17:16

Δανάη Μπάρκα: Η επική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου!

Καλεσμένη στο «Night Out» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (20/6) η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και πέρασε από εκπλήξεις αλλά και πικάντικες ερωτήσεις.

Όταν ήρθε η ώρα για το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια», ο παρουσιαστής της ζήτησε να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η Δανάη Μπάρκα τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου και της ανέφερε τα παραπάνω.

«Τι λες; Χάζεψες;», ήταν η πρώτη της αντίδραση.

«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι, εγώ στενοχωριέμαι», της εξήγησε η Δανάη Μπάρκα.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου αποκρίθηκε: «Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Άλλες φορές είσαι πρώτη».

Δανάη Μπάρκα για Snik–Light: «Να προσέχουμε πολύ τι χαρακτηρίζουμε ως πρότυπο»

Θέση στα έκτροπα που δημιουργήθηκαν στα μουσικά βραβεία MAD πήρε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega μιλώντας σε ανοιχτά κατά των δύο τράπερ

Η παρουσιάστρια κατακεραυνώσει την συμπεριφορά των δύο καλλιτεχνών που τα τελευταία χρόνια προκαλούν με τους στίχους των τραγουδιών τους αλλά και με τις πράξεις τους.

«Όταν πρωτοακούσαμε αυτή τη μουσική λέγαμε εντάξει είναι κάτι παιδιά που βρίζουν στα τραγούδια τους. Μετά όταν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει με αυτή τη μουσική και αυτό που ακούς είναι, υποβιβασμός των γυναικών, τα χρήματα, και πολλά άλλα σε μία κοινωνία που περνάει τόσο δύσκολα. Δεν γίνεται από τη μια πλευρά να βραβεύουμε μια γυναίκα και στη συνέχεια να βραβεύουμε ένα τραγούδι που βρίζει τις γυναίκες. Είναι κρίμα να υπάρχει όλο αυτό σε μια κοινωνία που εξελίσσεται»