Δανάη Μπάρκα – Νίνο: Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

12 Φεβρουαρίου 2020 09:23

Νίνο

Νέο έρωτα φαίνεται πως έχουμε στην ελληνική showbiz, καθώς σύμφωνα με τον ιστότοπο yourtipster.gr, η Δανάη Μπάρκα και ο Νίνο απολαμβάνουν μια πολύ στενή σχέση.
Η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται σχεδόν σε κάθε εμφάνιση του τραγουδιστή στο Acro, ενώ η φιλική της σχέση με τη Δέσποινα Βανδή είναι ένας ακόμα λόγος που διασκεδάζει συχνά στο μαγαζί της Ιεράς Οδού.
Όπως διαβάζουμε, άνθρωποι που εργάζονται ή επισκέπτονται το μαγαζί έχουν συναντήσει πολλές φορές τη Δανάη Μπάρκα στο καμαρίνι του Νίνο, ενώ το στενό περιβάλλον και των δύο αναφέρει πως είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για «σχέση», αλλά είναι αλήθεια πως έχουν έρθει αρκετά κοντά.
Σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε μάλιστα ο Νίνο, αποκάλυψε πως τον φωτογράφισε η Δανάη Μπάρκα.

Νίνο
Ο Νίνο έσπευσε μεν να διαψεύσει τις φήμες, αλλά εκείνο, ουσιαστικά, που τον έκανε έξω φρενών, είναι το γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά, όπως λέει, κάποιοι ασχολούνται μαζί του…
“Αντί να γράψετε και να βοηθήσετε την κατάσταση ότι γράφω ας πούμε για 2000 άτομα τραγούδια, γράφετε ότι μαλ@@ια σας κατέβει. Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο άσχετα πράγματα γράφετε. Τον κολοσσό να σηκώσω, θα γράψετε ότι είμαι έξαλλος – ξέρω εγώ με κάτι -, η ότι βγαίνω με μια που δεν βγαίνω. Γι’ αυτό σας λέω τσουτσέκια. Εσείς είστε που αν πεθάνω θα το γράψετε με χαρά, για να το γράψετε πρώτοι. Όπως και τώρα θα γράψετε έξαλλος ο ΝΙΝΟ με δημοσίευμα που τον θέλει με γνωστή ηθοποιό. Είστε ένας βόθρος από άχρηστες και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάλι ψεύτικες πληροφορίες. 0(μηδέν) σεβασμός στα τσουτσέκια από μένα», έγραψε εμφανώς συγχυσμένος ο τραγουδοποιός.

Νινο