Δανάη Μπάρκα: «Πάνω στην ταραχή της είπε την εκπομπή αναθεματισμένη. Άνθρωποι είμαστε όλοι, λάθη κάνουμε»

16 Φεβρουαρίου 2021 17:15

Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη θέλησε να ξεκαθαρίσει στο “Καλύτερα δε Γίνεται” σχετικά με το τι είπε.

“Όλες αυτές τις μέρες από τη μέρα που πήγα στο Πάμε Δανάη προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό μου και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται.{…} Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα επειδή είναι γυναίκα”.

Μέσα από το “Πάμε Δανάη”, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο δεν αντέδρασε στα λεγόμενα της ηθοποιού.

“Δεν παρακολουθούσα την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εκείνη τη στιγμή, μου έστελναν μηνύματα με το τι γίνεται. Για να είμαι ειλικρινής, με το που τελείωσε η εκπομπή εδώ με την κ. Καράντη, στο καμαρίνι το σχολιάσαμε. Εγώ αντιλήφθηκα εκείνη τη στιγμή ότι εννοούσε τον πιο αβοήθητο άνθρωπο της κοινωνίας, δεν αντέδρασα. Μετά όμως στο καμαρίνι σκεφτήκαμε μήπως παρεξηγηθεί”, είπε η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε: “Ήταν πολύ ταραγμένη και σκεπτόμενη. Δεν είχε να κάνει με εμάς το ξέσπασμά της, προφανώς ήταν ταραγμένη γιατί θα της μετέφεραν τον χαμό που έγινε στα social media. Πάνω στην ταραχή της είπε την εκπομπή αναθεματισμένη. Άνθρωποι είμαστε όλοι, λάθη κάνουμε”.