Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο

28 Φεβρουαρίου 2020 14:37

Παππά

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι full in love! Οι δυο τους πορεύονται μαζί και ευτυχισμένοι κάνοντας κοινά μελλοντικά όνειρα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» και ο επιχειρηματίας και μετρ του Γιώργου Σαμπάνη είναι ζευγάρι περίπου τον τελευταίο χρόνο, όμως εδώ και λίγους μήνες έχουν αρχίσει να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και να βγαίνουν μαζί.
Άλλωστε τα περισσότερα βράδια τους τα περνούν μαζί, μιας και η Δανάη Παππά σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα με το σκύλο του συντρόφου της, στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Η νεαρή ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι της ζωής της και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να μιλά δημόσια για τη σχέση της.
Πρόσφατα, η Δανάη Παππά βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και διασκέδασε μαζί με την παρέα της. Εκεί φυσικά ήταν και ο Λάμπρος Λάζαρης. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό μεταξύ του με τις αγκαλιές, τους χορούς και τα τρυφερά φιλιά να μην έχουν τέλος.
Παππά