Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: διακοπές και ξεφάντωμα στην Πάρο (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 09:20

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: διακοπές και ξεφάντωμα στην Πάρο (φωτογραφίες)

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης συνεχίζουν τις διακοπές τους αυτή τη φορά στο νησί της Πάρου που έχει εξελιχθεί στον φετινό must προορισμό των επωνύμων

Το λαμπερό ζευγάρι ξεκίνησε τα ταξίδια αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς Σασμός. Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης άρχισαν από την όμορφη Νάπολι και συνέχισαν στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα πέρασαν και λίγες ημέρες μαζί με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα.

Από την Τετάρτη βρίσκονται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην όμορφη Πάρο. Που έχει γίνει πόλος έλξης για μεγάλη μερίδα επωνύμων.

Οι δυο τους περνούν καλά με παρέα φίλων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Κατερίνα Καινούργιου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τους. Ενώ δεν έλειψαν από το πάρτι γενεθλίων του Λάκη Γαβαλά, όπου ξεφάντωσαν μέχρι το πρωΐ. Μάλιστα θα μείνουν και για τον Δεκαπενταύγουστο και την πολυαναμενόμενη συναυλία της Άννας Βίσση που θα ξεσηκώσει το νησί.

Το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο Σασμός θα βρει τη Δανάη Παππά με νέο έρωτα στον δεύτερο κύκλο

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά θα είναι το νέο hot ζευγάρι του Σασμού, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Οι σεναριογράφοι είχαν δίλημμα στο ποια θα ερωτευθεί ο «Μελέτης». Υποψήφιες ήταν η Δανάη Παππά και η Ευγενία Σαμαρά. Αν όμως αναπτυσσόταν love story με τη Στέλλα, τότε θα ήταν επανάληψη του ειδυλλίου με τον Γεράσιμο (Αργύρης Πανταζάρας). Και γι’ αυτό ο κλήρος έπεσε στη Θοδώρα (Δανάη Παππά).

Η Θοδώρα άλλωστε έχει αλλάξει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου. Και θέλει εξιλέωση για τον θάνατο του Πετρή καθώς και για τον χωρισμό της από τον Γιώργη.

Ο Γεροντιδάκης εισβάλλει στη σειρά παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Γεράσιμου. Και με τη Θοδώρα θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας.

Ο ρόλος της τελευταίας είναι πολυδιάστατος και έχει αγαπηθεί πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν από τους fans της σειράς. Η ιστορία του νέου love story που έρχεται θυμίζει πολύ τους Κωνσταντή και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

 

ψωτογραφίες: Instagram