Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: ρομαντικό ταξίδι στη Νάπολη

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 09:50

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: ρομαντικό ταξίδι στη Νάπολη

Η Δανάη Παππά και της Λάμπρος Λάζαρης τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι ζευγάρι και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μάλιστα πολύ σύντομα έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους που ήταν η συγκατοίκηση

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης λατρεύουν τα ταξίδια και δε χάνουν ευκαιρία να επισκέπτονται διάφορα μέρη του κόσμου. Αγαπημένος τους προορισμός, αν κρίνουμε από τη συχνότητα που την επισκέπτονται είναι η γειτονική Ιταλία. Αυτή τη φορά βρέθηκαν για μια σύντομη απόδραση στη Νάπολι. Αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές.

Μάλιστα οι δύο ανέβασαν φωτογραφίες από την καλοκαιρινή απόδρασή τους, ποζάροντας ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

 

«Όμορφη η Νάπολη, ακόμη πιο όμορφη η Ρώμη. Όποτε βρεθείτε Ιταλία να χρησιμοποιήσετε τα τρένα του, έστω και για φωτογραφίες». Έγραψε στην λεζάντα της η Δανάη Παππά. Και δείχνει πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή του ταξιδιού.

Η Νάπολη με τις ιδιαίτερες ομορφιές της αποτέλεσε για λίγο το καταφύγιο του έρωτά τους. Το ζευγάρι δεν δίστασε να τιμήσει την ναπολιτάνικη κουζίνα με να απολαύσει πίτσα σε μια τοπική πιτσαρία.
Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια που είναι μαζί έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από αρκετούς διεθνείς προορισμούς τους., Όπως την Ιταλία, τη Βιέννη, την Αίγυπτο, την Κροατία, την Κούβα, τη Γαλλία, την Ισπανία.

Η Δανάη Παππά είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για τη σχέση τους και τη συγκατοίκηση:

«Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν κάνουμε σχέση. Δεν ήμασταν τόσο φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Χόρευα σε ένα μαγαζί που συμμετείχε ως backstage dancer. Χορεύω τα πάντα. Η βασική μου σπουδή είναι στο μπαλέτο και σύγχρονο. Κάπως ήρθαν τα πράγματα μετά από χρόνια. Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον. Είναι μια καθημερινότητα και η ρουτίνα του καθενός μας που πρέπει λίγο να την συνδυάσουμε κάπως. Είναι πολύ ωραίο γιατί συζητάμε και πολύ οι δυο μας. Ό,τι εμπόδιο βρίσκεται το συζητάμε».