Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Το love story του ζευγαριού

1 Μαΐου 2022 16:00

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Το love story του ζευγαριού

Η Δανάη Παππά έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Λάμπρου Λάζαρη εδώ και τρία χρόνια. Το ζευγάρι μάλιστα έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και συγκατοικεί.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Το love story του ζευγαριού

Όταν η ηθοποιός του «Σασμού» και ο επιχειρηματίας, έχουν ελεύθερο χρόνο τους αρέσει να πραγματοποιούν ταξίδια, κάτι που το μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους στo instagram.Αν πάλι δεν προλαβαίνουν να πραγματοποιήσουν μια εκδρομή πηγαίνουν στα μπουζούκια της Αθήνας. Είναι πάντα διακριτικοί και δεν προκαλούν.

Η γνωριμία και η συγκατοίκηση

Η Δανάη Παππά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε μιλήσει για τη γνωριμία με τον σύντροφό της αλλά και την συγκατοίκηση που ακολούθησε:

«Είναι ωραίο που ζω με τον σύντροφό μου, κάπως ταιριάξαμε. Λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να συγκατοικήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα αλλά σε εμάς κάπως ταίριαξε το παζλ».

«Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν γίνουμε ζευγάρι. Δεν ήμασταν φίλοι αλλά είχαμε μια επικοινωνία, είχαμε δουλέψει και μαζί πιο παλιά. Εγώ χόρευα σε ένα μαγαζί που συμμετείχε».

«Γνωριστήκαμε, λοιπόν, τότε και μετά από χρόνια γίναμε ζευγάρι, είδαμε ότι κάτι υπάρχει εδώ. Πρώτη φορά συγκατοίκησα! Πρέπει να συνδυάσεις τη ρουτίνα του καθενός και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο».

Το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας ούτε είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Νομίζω ωστόσο πως πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Προφανώς μια σχέση δοκιμάζεται κατά τη συγκατοίκηση – κι εμείς συγκατοικήσαμε στις καραντίνες, όταν και ζήσαμε πραγματικά τι σημαίνει να είμαστε μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα. Αφού αυτό πήγε καλά κι εμείς είμαστε καλά μεταξύ μας, θεωρώ πως οδεύουμε προς ένα όμορφο μέλλον», είχε πει σε συνέντευξή της η Δανάη Παππά.