Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: ζουν σαν παντρεμένοι! Μοιράζονται ακόμη και τον καφέ

24 Απριλίου 2022 09:50

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: ζουν σαν παντρεμένοι! Μοιράζονται ακόμη και τον καφέ

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, η σχέση τους δυναμώνει κάθε μέρα και πιο πολύ.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: ζουν σαν παντρεμένοι! Μοιράζονται ακόμη και τον καφέ στη βόλτα τους

Η πανέμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας μπορεί να μην έχουν ανεβεί ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλά ζουν σαν παντρεμένοι. Κι έχουν αποκτήσει και τις συνήθειες των… νιόπαντρων. Είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο «δένεται» ο ένας με τον άλλον.

Ο φωτογραφικός φακός του τσάκωσε στο Golden Hall. Εκεί όπου απόλαυσαν τη βόλτα και τα ψώνια τους ενόψει του Πάσχα. Οι δυο τους χαλαροί, χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Κατάφεραν και ξέκλεψαν λίγο χρόνο από την απαιτητική τους καθημερινότητα κι απόλαυσαν το καφεδάκι τους.

Το ζευγάρι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι full in love. Μέχρι και τον καφέ τους μοιράζονται. Η Δανάη και ο Λάμπρος διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και στα πρόσωπά τους που λάμπουν φαίνεται ξεκάθαρα ο έρωτάς τους.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Λάμπρος Λάζαρης γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Δανάη Παππά φρόντισε να του ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό πάρτι με συγγενείς και φίλους.

Η ηθοποιός φέτος κλέβει την παράσταση με τη συμμετοχή της στον Σασμό. Η «Θοδώρα» είναι από τα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και η παρουσία της στη σειρά την έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη. Άλλωστε η ίδια είχε επιλέξει από την αρχή τον ρόλο της Θοδώρας ο οποίος της κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Η Δανάη Παππά θα συνεχίσει στη σειρά και την επόμενη σεζόν. Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με την παραγωγή. Απομένουν οι υπογραφές, κάτι που θεωρείται απλώς και μόνο θέμα χρόνου.

Φωτογραφίες: Papadakis press