Δε Γκραντμάδερ – Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δύο άξονες είχα στη ζωή μου οι γυναίκες και οι φίλοι μου. Αυτοί με μεγάλωσαν»

Δημοσιεύθηκε: 15 Μαΐου 2021 14:30
Δε Γκραντμάδερ - Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δύο άξονες είχα στη ζωή μου οι γυναίκες και οι φίλοι μου. Αυτοί με μεγάλωσαν»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν χθες το βράδυ ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δε Γκραντμάδερ, στο Open. Μίλησε για την απόφαση να τελειώσει φέτος το «Στην υγειά μας» και πως θεωρεί μεγάλη απώλεια το γεγονός πως δεν κατάφερε να πείσει τον Σταύρο Ξαρχάκο να κάνουν ένα αφιέρωμα.

Δε Γκραντμάδερ – Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δύο άξονες είχα στη ζωή μου οι γυναίκες και οι φίλοι μου. Αυτοί με μεγάλωσαν». Είπε για την πορεία του. «Είναι ένα παιδί που μου έχει κάνει πολύ καλό. Το παιδί μου το αγαπάω όπως όλοι και το θαυμάζω» είπε για τον γιο του.

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

«Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».