Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός Σωτήρης Τζεβελέκος

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2019 16:03
Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός Σωτήρης Τζεβελέκος

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος είναι ένας από τους ηθοποιούς που μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο τη δεκαετία του ’80 υποδυόμενος συνήθως το λαϊκό παιδί και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1968, στο έργο του Μολιέρου «Ταρτούφος». Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με πολλούς και αξιόλογους θιάσους. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο κατά τη δεκαετία του ’70. Έχει αρκετές συμμετοχές και στην τηλεόραση.
Ο αγαπημένος ηθοποιός για ένα διάστημα εργάστηκε και ως ταξιτζής. Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ως συνταξιούχος στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, μαζί με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ‘80 μαζί με τον σύζυγό της.

Τζεβελ
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γνωστό ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «10 μικροί νέγροι στο θέατρο Ακάδημος», μαζί με τη γυναίκα του. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο χρόνος του έχει φερθεί καλά, καθώς δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Τζεβελ