Δείτε τη Μαρία Κίτσου την εποχή που ήταν φοιτήτρια Θεολογίας

Δημοσιεύθηκε: 13/10/2019 16:16
Δείτε τη Μαρία Κίτσου την εποχή που ήταν φοιτήτρια Θεολογίας

Η Μαρία Κίτσου έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, καθώς η ερμηνεία της στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.
Η ταλαντούχα ηθοποιός το 2009 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Καρυωτάκης», ενσαρκώνοντας το πρόσωπο της ποιήτριας Μαρίας Πολυδούρη. Το 2012 κατέκτησε το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την ερμηνεία στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που ανέβηκε στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφια και το 2008, για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στον βυθό» του Μαξίμ Γκόρκι.
Η ανάρτηση παλιού συμφοιτητή της Μαρίας Κίτσου
Ωστόσο, η Μαρία Κίτσου πριν αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, είχε σπουδάσει για τρία χρόνια στη Θεολογική Σχολή Αθηνών. Αυτό το αποκάλυψε ένα παλιός συμφοιτητής της, ο Αριστοτέλης Παλαιολόγος, μέσω instastory που ανέβασε.
Το 2001 η θεατρική ομάδα της Θεολογίας Αθηνών ανέβασε την «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου, την οποία ο Αριστοτέλης Παλαιολόγος χαρακτηρίζει «Σπάνια ψυχή και ταλεντάρα». «Η σχολή την έπνιγε. Ήθελε να πάει στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου… Και τα κατάφερε».

Κίτσου

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT