Μίλησε έξω απ’ τα δόντια η Δήμητρα Κωστάκη: «Δεν είχα σχέση με το εγχώριο καραγκιοζιλίκι της μόδας» (φωτογραφίες)

21 Νοεμβρίου 2018 16:17

«Μις Ελλάς ’94». Μια πραγματική κούκλα και πάνω απ’ όλα κυρία. Οι σημερινές σαραντάρες έχουμε λατρέψει τη Δήμητρα Κωστάκη: και γιατί ανέκαθεν ήταν low profile (σ.σ. και «παλιοσειρά») και πολύ σέξι και πολύ φινετσάτη και με χάρη, Ό,τι πρέπει να έχει δηλαδή ένα μοντέλο για να είναι σούπερ. Το καλύτερο; Είχε και το  Νο1 μοντελικό προσόν: το «χαμαιλεόντιο». Με άλλα λόγια: μεταμορφωνόταν. Άλλαζε στα κατά καιρούς shootings της. Και της πήγαιναν τα πάντα. Γιατί υπήρξε και είναι καλλονή.

Όμως, η Δήμητρα είχε ένα ντεφό: παρά το ότι παντρεύτηκε έναν απ’ τους top hair stylists των καιρών, τον Ηλία Ζάρμπαλη, δεν έκανε την καριέρα που περιμέναμε. Ο λόγος; Όχι, αγάπη μου, δεν ήταν των δημοσίων σχέσεων. Δεν πήγαινε σε κοσμικά καλέσματα, όπως πολλές άλλες… Και η Δήμητρα, ανεξάρτητα απ’ το ότι η ίδια σήμερα λέει πως αν ήταν σε «κλίκες» θα έκανε μεγάλη καριέρα στο εγχώριο μόντελινγκ, θεωρώ πως αν ήταν των p/r θα πήγαινε και έξω. Πολύ εύκολα κιόλας (εδώ τόσες και τόσες έχουν κάνει π.χ. Armani, ονόματα δεν λέμε, δεν υπάρχει και λόγος εξάλλου, στην προκειμένη).

Στο διά ταύτα, η Δήμητρα είπε:  «Δεν έκανα ποτέ δημόσιες σχέσεις, ήμουν ο χειρότερος μάνατζερ του εαυτού μου. Εάν ήμουν στις κλίκες θα είχα κάνει μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Δεν χτυπάω εύκολα πόρτες, δεν έχω θάρρος, θράσος, καθόλου (…). Γιατί να με θυμάται κανείς όταν απέχω 19 χρόνια»…

TIP Σε παλιότερη της συνέντευξη, δήλωνε πώς όταν γύρισε από το εξωτερικό και τις διεθνείς συνεργασίες της στο χώρο της μόδας (ναι, έκανε και τέτοια «πατήματα» και πέτυχε όσο ασχολήθηκε), στην Ελλάδα την αντιμετώπισαν ως θεά, ενώ πριν φύγει την θεωρούσαν «δεύτερη και λαϊκή». Συγκεκριμένα, είπε: «Πλήρωνα εισιτήρια και ξενοδοχεία που ήταν πανάκριβα. Και κυνηγούσα περισσότερο δουλειές με πρεστίζ παρά εμπορικές (…). Ξαφνικά, με αγάπησαν πολύ, με ζητούσαν, έλεγαν «είσαι θεά, μοναδική”, ενώ πριν λίγο καιρό με έλεγαν λαϊκή και δεύτερη. Τότε όμως απαιτούσα και γω πολύ καλές αμοιβές και μου τις έδιναν. Γιατί το έβλεπα απολύτως επαγγελματικά το modeling. Είχα νοοτροπία εξωτερικού. Δεν είχα καμία σχέση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, τα κοσμικά, τους celebrities, δεν ήθελα ποτέ να γίνω θέμα στα περιοδικά για τη ζωή μου».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΉΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΉΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΉΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΉΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ