Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: ήρθε το τέλος στη σχέση τους

20 Δεκεμβρίου 2018 11:33

Οι πληροφορίες τούς ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί, τώρα όμως το στόρι αλλάζει. Τίτλοι τέλος φαίνεται πως έπεσαν -και μάλιστα οριστικά- στη σχέση Δήμητρας Ματσούκα-Πέτρου Κόκκαλη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δε, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης ανάμεσα στην όμορφη ηθοποιό και τον επιχειρηματία.

Οι δύο τους είχαν απασχολήσει τα ΜΜΕ πολλές φορές τα τελευταία χρόνια που συνδέονταν, αν και ποτέ η Δήμητρα δεν βγήκε να μιλήσει ευθέως. Άλλωστε, είναι μια γυναίκα που δεν συνηθίζει (και καλά κάνει) να εξωτερικεύει τα προσωπικά της. Μερικές εμφανίσεις, αραιές να πούμε εδώ, παρουσία φωτογράφων, μια δήλωση του τύπου «είμαι καλά» και τέλος. Λιτή, σαφής και περιεκτική.

Στην προκειμένη, πρόσωπα απ’ τον κύκλο τουs -και δεδομένης της βέρας στ’ αριστερό, που, όπως λέγεται, είχαν περάσει- τόνιζαν πως θ’ ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.αν και ποτέ η ηθοποιός δεν έχει εκφράσει τέτοιο… διακαή πόθο. Πάντως, τον στήριξε πολύ τον σύντροφό της και μάλιστα και δημοσίως. Ποιος ξεχνάει τη συντριβή της τον περασμένο Ιούλιο στην εξόδιο ακολουθία και κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη, δίπλα στον Πέτρο;  Σίγουρα, υπήρξε μεγάλη αγάπη μεταξύ τους και, ακόμα κι αν insiders απορρίπτουν την επανασύνδεση, θα επισημάνουμε το κλισέ ποτέ μη λες ποτέ.