Δεν έχει τέλος η ιστορία με τον Φουρθιώτη: Με την πλαστή ταυτότητα αιτήθηκε διαπίστευση για την Βουλή

Δημοσιεύθηκε: 8 Απριλίου 2021 20:40
Δεν έχει τέλος η ιστορία με τον Φουρθιώτη: Με την πλαστή ταυτότητα αιτήθηκε διαπίστευση για την Βουλή

Συνεχίζεται το θέμα με πρωταγωνιστή τον Μενιο Φουρθιώτη. Με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ζητήσει διαπίστευση και από τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η προσπάθεια Φουρθιώτη για να εξασφαλίσει την είσοδό του στο Κοινοβούλιο έγινε τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν του δόθηκε διαπίστευση.

Μάλιστα μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας θα στείλει το φάκελο με το περιστατικό στη Δικαιοσύνη με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης.

Η ανακοίνωση της Βουλής
Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.
Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν  και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.
Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.