Δεν είναι μόνο η Καινούργιου… Και νέα ηχηρή αποχώρηση από το Open! Το αποκάλυψε μέσω instagram ότι φεύγει έπειτα από 8 χρόνια

8 Ιουλίου 2021 08:50

Κατερίνα Καινούργιου: τα βρίσκει εξωδικαστικά με το Open; Δεν αργούν οι ανακοινώσεις με τον Alpha

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου, ακόμη μία ηχηρή αποχώρηση είχαμε στο Open. Έπειτα από 8 χρόνια η Έλενα Πολυκάρπου ανακοίνωσε ότι φεύγει από το κανάλι. Το έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου, από τους βασικούς συντελεστές της εκπομπής Ευτυχείτε ανέφερε τα εξής:

«Ένα μεγάλος κύκλος έκλεισε μετά από οκτώ χρόνια, γεμάτα με όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά με ανθρώπους που θα μου λείψουνε παρά πολύ. Όλα τα αγόρια μου στα εξωτερικά συνεργεία, όπου μαζι τους έκανα όλα τα καραούλια μου…

Σας αγαπώ όλους και μακάρι όλα τα κανάλια να κατάλαβαιναν ότι οι τεχνικοί είστε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός τηλεοπτικού σταθμού! Δεν αλλάζω εύκολα επαγγελματικά σπίτια αλλά ο @nkoklonis μου προσέφερε ασφάλεια και σιγουριά.

@themismallis σε ευχαριστώ για την ευκαιρία. @katken85 είσαι η πιο δοτική, ηθική, μα πάνω από όλα δίκαιη κεντρικιά που έχω γνωρίσει στα χρόνια που δουλεύω (θα πάρω σύνταξη μαζι σου…).

Και να ξέρεις δεν ξεχνάω ποτέ ότι εχεις κάνει για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα σου δεν είσαι μόνο η κεντρικια μου αλλά και φιλη μου!!!

Σε αγαπωωωωωωωωω @aivaliotischris , ο αρχισυντάκτης της εκπομπής μας.

Σίγουρα ένας από πιο εργατικούς αρχισυντάκτες που έχω δουλέψει. Κρατάω άπειρα μεταμεσονύχτια τηλέφωνα, πολλές δυσκολίες αλλά και αστείες στιγμές.

Ένα όμως θα θυμάμαι, ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί για να πάρεις την ευθύνη και να σταθείς δίπλα στην ομάδα σου. Έστω και αν κάτι είχαμε χάσει (βέβαια ας ελπίσουμε του χρόνου να μας ζητάς λιγότερα θέματα και να ανεβαίνεις λιγότερο στην πάνω σκάλα… ξέρεις εσύ)

@poulopoulaki μου ήσουν το δώρο μου για φέτος. Καριοθραύστης όταν ανεβαίνε ο Χρήστος στην πάνω σκάλα και ήσουν ο μόνος που κατάφερνε να τον ηρεμήσεις και πάντα δίπλα σε όλους μας… Έμαθα πολλά απο εσένα (ρήματα, jourfixe, passe le temps… έγινα καλύτερη…)

Μήνα, Μαρία είστε οι μεγαλες μου αδυναμίες. Μενια, Σπύρο, Αννα, Έλενα, Σοφία, Αργύρη, Γιώργο, Κωνσταντίνα, Πένυ με πολλούς από εσάς είμαστε χρόνια μαζι είμασταν μικροί και μικρές, δουλεύαμε μαζι ελεύθεροι, μετά παντρευτήκαμε, γίναμε μαμάδες και ακόμα είμαστε μαζι…

Άννα και Σπύρο του χρόνου ελπίζω να σας παντρέψω όχι μαζι τον καθένα ξεχωριστά…(σας χρωστάω ένα τραπέζι ξέρετε εσείς…)

Γιατί στο τέλος την μέρας μέσα από αυτή την “βρωμοδουλειά”, δημιουργούνται και όμορφες σχέσεις!!!».

Όπως φαίνεται η Ελένη Πολυκάρπου θα ακολουθήσει την Κατερίνα Καινούργιου στη νέα τηλεοπτική στέγη της. Η οποία θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αlpha.