«Δεν τον σκότωσε η ταχύτητα»! Η απόλυτη ανατροπή με το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip

Δημοσιεύθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 08:00
«Δεν τον σκότωσε η ταχύτητα»! Η απόλυτη ανατροπή με το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip

Η απόλυτη ανατροπή με το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip. Κι όμως, δεν τον σκότωσε η ταχύτητα. Αυτό υποστηρίζει ο Παναγιώτης Μαδιάς, ειδικός πραγματογνώμονας του τροχαίου δυστυχήματος. Το οποίο στοίχισε τη ζωή στον διάσημο τράπερ.

Η αποκάλυψη αλλάζει τα δεδομένα στα μέχρι στιγμής ρεπορτάζ που έδειχναν την υπερβολική ταχύτητα ως την αιτία για τον θάνατο του Mad Clip.

Ο Μαδιάς είναι ο μοναδικός άνθρωπςο που έχει δει το βίντεο της πορείας της Porsche του τράπερ. Και είναι σίγουρος ότι δεν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στις στροφές λόγω υψηλής ταχύτητας. Ο 34χρονος μπήκε κανονικά στις στροφές, κινήθηκε χωρίς πρόβλημα στην ευθεία και εκεί χωρίς να μπορεί να εξηγηθεί το γιατί πάτησε φρένο.

«Το βίντεο που είδα και μελέτησα δείχνει τον οδηγό να ευθυγραμμίζεται στην ευθεία και να έχει κανονική πορεία για 25 ολόκληρα μέτρα. Για άγνωστη αιτία κι ενώ βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα, κατευθύνεται μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά και πέφτει στη νησίδα, πιθανολογώντας ότι πάτησε αναίτια φρένο, καθώς δεν φαίνεται να τον εμποδίζει κάτι στην πορεία του», εξήγησε ο πραγματογνώμονας. Αλλάζοντας τα πάντα στα μέχρι σήμερα δεδομένα της υπόθεσης.

Μάλιστα ο ειδικός εξήγησε γιατί θεωρεί ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει τεράστια ευθύνη για το δυστύχημα δηλώνοντας:

«Η Περιφέρεια Αττικής φέρει ευθύνη για το δυστύχημα. Το σημείο έχει 3 λωρίδες και νησίδα στο κέντρο, έπρεπε να είχε τοποθετηθεί σύστημα αναχαίτισης οχημάτων. Αν είχε συμβεί, ο οδηγός ίσως να τραυματιζόταν, αλλά δεν θα έχανε την ζωή του. Πρέπει να βάλουν αύριο μπάρες εκεί, αν δεν το έχουν κάνει ήδη σήμερα».