Δεν βάζουν μυαλό! Συνωστισμός πάλι στις πλατείες…

Δημοσιεύθηκε: 04/10/2020 12:40
Δεν βάζουν μυαλό! Συνωστισμός πάλι στις πλατείες...

Η Αττική μπορεί να… βράζει από τον κορονοϊό, αλλά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Βράδυ Σαββάτου χθες και οι εικόνες συνωστισμού ήταν και πάλι πολλές στις πλατείες. Και το κυριότερο; Χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης!

Για άλλο ένα Σαββατόβραδο, κεντρικές πλατείες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα γέμισαν κόσμο πριν αλλά και μετά τα μεσάνυχτα. Το Μοναστηράκι, η Νέα Σμύρνη, η Βαρνάβα στο Παγκράτι, η πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη, ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Παντού πολύς κόσμος, παντού… συνωστισμός.

Το μέτρο να κλείνουν στις 12:00 μίνι μάρκετ, περίπτερα και κάβες δεν έχει αποδώσει και αυτό φάνηκε περίτρανα και το βράδυ του Σαββάτου όταν οι πλατείες γέμισαν ξανά.

Τι κι αν περιπολικά καλούσαν τον κόσμο να… αδειάσει τις πλατείες; Στη Νέα Σμύρνη έγινε το αδιαχώρητο, στο Μοναστηράκι κόσμος είχε μαζευτεί στην πλατεία από πριν την… απαγόρευση, όπως και στην Πάτρα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Το ίδιο και στην πλατεία της Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT