“Ασύλληπτος” ξανά ο Tom Cruise: Απαγόρευσε στη Nicole Kidman να πάει στον γάμο του γιου τους

30 Μαρτίου 2019 20:30

Ποιος ξεχνάει την ατάκα της Nicole Kidman μετά τον χωρισμό της με τον Tom Cruise “επιτέλους, μπορώ και φοράω τακούνι!” Η 1,80 μ. Αυστραλέζα σταρ επί μακρόν ήταν με τον Αμερικανό σταρ, με ύψος 1,73 μ. και κόμπλεξ με αυτό -δεν το ‘χουν όλοι κύριε Cruise, εσείς ήσασταν και είστε “περιπτωσάρα”- και δεινοπάθησε. Αυτό, δε, που την τρέλανε περισσότερο ήταν το κόλλημά του με τη σαϊεντολογία.

Το έχει πει σε συνεντεύξεις της ξεκάθαρα. Οι απαντήσεις της δεν χρήζουν πολλαπλών ερμηνειών. Παρόλα αυτά, είχε μεγάλη “καψούρα” με τον Cruise. Μάλιστα, υιοθέτησαν και δύο παιδιά. Τα οποία μεγάλωσαν πια.

Ο χωρισμός τους, όμως, παραμένει απ’ τους πιο εκρηκτικούς/επεισοδιακούς στο νεότερο Χόλιγουντ. Άπειροι τόνοι μελάνης έχουν χυθεί γι’ αυτόν και αποκορύφωμα είναι η τωρινή απόφαση του ηθοποιού να της απαγορεύσει να πάει στον γάμο του γιου τους. Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί, ας δούμε, όμως, το προκείμενο.

Ο γάμος του Connor Cruise

Ο 24χρονος Connor Cruise, λοιπόν, θα παντρευτεί την Ιταλίδα σύντροφό του σε μια τελετή σαϊεντολογίας, αλλά ο πατέρας του φαίνεται πως δεν επιτρέπει στην μητέρα του να παραστεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια πηγή κοντά στον Tom Cruise, δήλωσε: “Ο Tom βρίσκεται πίσω από αυτό, και αυτό που θέλει είναι δυνατό σα νόμος. Ο Tom το ζήτησε κι ο Connor ακολούθησε”. Η ίδια πηγή είπε ότι ο Connor “φιλάει το χώμα που πατάει ο πατέρας του” και δε θα μπορούσε ποτέ να πάει ενάντια στη θέλησή του.

Το απαγορευτικό από τον Tom

Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό, η πηγή εξηγεί: “Καταρχάς, ο Tom δε θα μπορούσε να διανοηθεί να καλέσει τη Nicole στο γάμο του Connor, καθώς θεωρείται άτομο “κατασταλτικό”  από την εκκλησία. Δεύτερον, δεν τη θέλει εκεί”. Αυτό δεν προκαλεί τόση εντύπωση, δεδομένου ότι ο Tom Cruise έχει πλέον αντιμετώπιση θεότητας σε μεγάλο μέρος των Σαϊεντολόγων. Kαι έχει και το θυελλώδες παρελθόν του με τη Nicole – μην  ξεχνιόμαστε.

Σύμφωνα με την πρώην ακόλουθο του συγκεκριμένου θρησκεύματος, Leah Remini, “οι Σαϊεντολόγοι μαθαίνουν ότι ο Tom Cruise σώζει μόνος του τον κόσμο, οπότε θεωρείται θεότητα στη Σαϊεντολογία. Είναι δεύτερος μετά τον David Miscavige, τον σωτήρα του ελεύθερου κόσμου”. Η ίδια ισχυρίζεται ότι τα μέλη της εκκλησίας κάνουν ό,τι μπορούν ώστε τίποτα κακό να μη φτάσει στα αφτιά του Cruise για το θρήσκευμα. “Θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο, ώστε αν πρόκειται να περπατήσει κάπου, βεβαιώνονται ότι δεν υπάρχουν περιοδικά αντίθετα στη Σαϊεντολογία, προκειμένου να μη δει κάτι τέτοιο”.

 TIP

Ο Cruise και η Kidman έγιναν ζευγάρι το 1990, κι αργότερα υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την 26χρονη πλέον Isabella. Αφότου το ζευγάρι χώρισε, ο Cruise ανέλαβε την κηδεμονία των παιδιών. Και τα δύο παιδιά ασκούν τη Σαϊεντολογία, ενώ η Isabella έχει δηλώσει ότι η αίρεση τη βοήθησε να βρει ένα χαμένο κομμάτι της ζωής της.